Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Νηρηίδες Spa

 

Νηρηίδες Spa

215 5500656 / 6940951194

Νηρηίδες Spa

Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον παράδεισο της ομορφιάς!!

Το Νηρηίδες Spa είναι μια όαση αναζωογόνησης και χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας. Ένας χώρος με αρχαιοελληνικό στυλ που σας πηγαίνει αιώνες πίσω για να γνωρίσετε όλα τα μυστικά ομορφιάς, χαλάρωσης, ευεξίας και να μάθετε τα τελετουργικά για την αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος.

Μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας, ή την αγαπημένη σας απολαυστικές εμπειρίες διαφόρων αρχέγονων τελετουργικών περιποίησης στο Νηρηίδες Spa και ταξιδέψτε στα χρώματα και στα αρώματα της αρχαίας Ελλάδας.

Για ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων επισκεφθείτε το Νηρηίδες Spa όπου οι διαδρομές θα είναι σε μονοπάτια μιας πλήρους περιποίησης σώματος με αιθέρια έλαια από εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων. Οι αποτοξινωτικές και διεγερτικές ιδιότητές τους, καθώς και η θεραπευτική τους δράση προσφέρουν την αίσθηση σωματικής και πνευματικής ευεξίας.

Ο χώρος μας ενδείκνυται για bachelor parties για επετείους και για γενέθλια, ή οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές σας στιγμές.

Οι Νηρηίδες ζούσαν στο βυθό της θάλασσας, στο παλάτι του πατέρα τους καθισμένες σε χρυσούς θρόνους. Σύμφωνα με την παράδοση ήταν ιδιαίτερα υπερήφανες για την ομορφιά τους. Το Νηρηίδες Spa, εμπνέεται από την ομορφιά τους και σας υποδέχεται για μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Απολαύστε τη διακριτική πολυτέλεια, το υψηλής ποιότητας service και τις υπηρεσίες spa, που είναι άριστα συνδεδεμένες με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αφεθείτε σε υπέροχα τελετουργικά.

One Day Spa (πακέτο spa)
Queen Bee Body
Detox Face & Body
Νηρηίδες Spa Therapy
Meliti's Aromatherapy
Galatia's Body Experience Massage
Experience Botanical
Afrodite Massage Η ιεροτελεστία της Αφροδίτης
Traditional Secrets de Touareg
Essential Satin Massage
Megaleion Massage
Shirodhara Massage Ayuverdic Treatment
Maroken Harem Bath
Hanakasumi
Elixir of Love
Kings Treatment Massage (four- hands massage)
Ρεφλεξολογία
Balinez Hot Towel Massage
Hot Stones
Lomi Lomi Massage
Traditional Thai Massage
Αθλητικό Μασάζ
Aρχαιοελληνική Μάλαξη
Skin Eskape για άνδρες
Μασάζ Κεφαλής
Cocoa Bliss Spa
Iεροτελεστία Κλεοπάτρας
Ιεροτελεστία Άκρων
Θιβετιανή Μάλαξη