Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Natural Boutique Hotel & Spa Elafos

 

Natural Boutique Hotel & Spa Elafos Κάντε κράτηση online

+30 27910 31600 / +30 6944 445776
http://www.elafos.gr/index.php/el/

  Natural Boutique Hotel & Spa Elafos Κάντε κράτηση online

  +30 27910 31600 / +30 6944 445776
  http://www.elafos.gr/index.php/el/

   Natural Boutique Hotel & Spa Elafos

   Στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Ελληνικού Αρκαδίας, εναρμονισμένο με τη φύση, βρίσκεται το Natural Boutique Hotel & Spa Elafos. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, τηρώντας πιστά την Αρκαδική αρχιτεκτονική, προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές ηρεμίας και ποιότητας. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, το ξενοδοχείο μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης και αντλίες θερμότητας τελευταίας τεχνολογίας. Με ξύλινα παραδοσιακά κουφώματα, πολύ καλή θερμομόνωση και λαμπτήρες τεχνολογίας LED, διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης υψηλής κλάσης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης οικολογικής συνείδησης.

   Τα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια είναι βιολογικά, τα χαρτικά είναι οικολογικά και τα λευκά είδη πλένονται με βιολογικά άοσμα απορρυπαντικά. Παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να συμβάλουν στην ανακύκλωση των απορριμμάτων.Φροντίζουμε για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, με φυσικά στρώματα και προϊόντα ύπνου Coco-Mat. Η περιποίησή σας γίνεται με φυσικά προϊόντα ομορφιάς APIVITA, τόσο στα δωμάτια, όσο και στους χώρους του spa.

   Στους άνετους χώρους του ξενοδοχείου μας, μπορείτε να γευτείτε τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Απολαύστε ένα espresso στην αυλή μας ή ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ. Το βράδυ χαλαρώστε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο τζάκι ή ένα κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα σηματοδοτημένα παλαιά μονοπάτια ή με rafting στον ποταμό Λούσιο. Το ποδήλατο είναι πάντα μια καλή επιλογή για μια βόλτα στο χωριό. Αν είστε κουρασμένοι, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες spa του ξενοδοχείου.

    

   Υπηρεσίες και Παροχές Δωματίων
   Υπηρεσίες και Παροχές Ξενοδοχείου
   Δραστηριότητες εκτός Ξενοδοχείου