Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Murad

Murad

Οταν ο Dr Murad άρχισε να δημιουργεί φόρμουλες, προκειμένου να βοηθήσει τους ασθενείς του, η έρευνα του κατέδειξε τρία θεμελιώδη προβλήματα του δέρματος, τα οποία έπρεπε κάθε φόρμουλα να αντιμετωπίσει, ανεξάρτητα για ποια θεραπεία προοριζόταν.
Ενυδατικά συστατικά
Επειδή το πιο σύνηθες πρόβλημα του δέρματος είναι η αφυδάτωση, ο Dr Murad πρόσθεσε βασικά ενυδατικά συστατικά σε κάθε σύνθεσή του. Αυτά τα συστατικά βελτιώνουν τη δυνατότητα του δέρματος να απορροφά και να συγκρατεί νερό, τόσο στα ανώτερα επίπεδα της επιδερμίδας όσο και σε επίπεδο κυττάρου. Για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα, ο Dr Murad, συχνά, προσθέτει στα προϊόντα τοπικής χρήσης, υδρόφιλα συστατικά όπως sodium PCA και υαλουρονικό οξύ, καθώς και λιπόφιλα συστατικά, όπως ελεύθερα λιπαρά οξέα και κεραμίδια.
Αντιφλεγμονώδη συστατικά
Επειδή η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, οίδημα και καταστροφή των ιστών του δέρματος, όπως επίσης και δημιουργία ελεύθερων ριζών, που καταστρέφουν το κύτταρο, ο Dr Murad πρόσθεσε αντιφλεγμονώδη συστατικά σε όλα τα προϊόντα του. Αυτά τα συστατικά δίνουν στα προϊόντα τοπικής χρήσης Murad την ιδιότητα να καταπραΰνουν και να ηρεμούν το δέρμα, ενώ, σε συνδυασμό με τα συμπληρώματα διατροφής, μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα του δέρματος αλλά και ολόκληρου του σώματος. Το εκχύλισμα γλυκόριζας, η άρνικα και ο ψευδάργυρος είναι μερικά από τα συνήθη αντιφλεγμονώδη που χρησιμοποιεί στις φόρμουλες του ο Dr. Murad.
Αντιοξειδωτικά συστατικά
Το τελευταίο αλλά, ίσως, σημαντικότερο πρόβλημα είναι η φθορά από τις ελεύθερες ρίζες. Είτε έχουν δημιουργηθεί από την επίδραση της UV ακτινοβολίας και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, είτε από εσωτερικούς παθογενείς, μεταβολικούς παράγοντες ή φλεγμονή, οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται συνεχώς στα κύτταρα του δέρματος και σε όλο το σώμα. Με την προσθήκη αντιοξειδωτικών συστατικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ο Dr Murad κατάφερε να προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο προστασίας από την κυτταρική φθορά. Επιπλέον, πέρα των ευρέως γνωστών αντιοξειδωτικών, όπως οι βιταμίνες C και Ε, ο Dr Murad έχει ενσωματώσει στα προϊόντα του ισχυρά φυτικά αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική, όπως κιτρινόριζα, goji-berry, ρόδι και durian.
To νέο σούπερ φρούτο της ομορφιάς
Το εξωτικό φρούτο durian απαντάται στη Νοτιοανατολική Ασία και συγκαταλέγεται στην ασιατική διατροφή εδώ και αιώνες, εξαιτίας της θρεπτικής και πλούσιας σε συστατικά σύνθεσής του. Περιέχει πρωτοφανή επίπεδα αιθέριων λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών, κατάλληλα για την αντιμετώπιση των φλεγμονών, καθώς και λιπίδια απαραίτητα για τη διατήρηση της κυτταρικής ενυδάτωσης. Συμπερασματικά, ολόκληρη η «συνταγή» Μurad περικλείεται σε αυτό το φρούτο, αφού περιέχει ενυδατικά, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά συστατικά, αποκαθιστώντας έτσι τη φθορά των σημαδιών γήρανσης & βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει νεανικό.
Η δύναμη του ροδιού
Το εκχύλισμα ροδιού είναι ένα από τα πιο δραστικά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο σύγχρονο οπλοστάσιο της φροντίδας του δέρματος γιατί περιέχει ελαϊκό οξύ, συστατικό που εξουδετερώνει με τον καλύτερο τρόπο τις ελεύθερες ρίζες και ταυτόχρονα διεγείρει στο σώμα μηχανισμούς παραγωγής ενός αντιοξειδωτικού, της γλουτοθειόνης. Η χρήση του στην ενίσχυση του δείκτη προστασίας SPF είναι, επίσης, σημαντική γιατί προστατεύει το δέρμα με τις αντιγηραντικές και αντικαρκινικές του ιδιότητες, ενώ περιέχει και punicic oξύ, ακόρεστο λιπαρό οξύ ω-5, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
Συμπυκνωμένη δύναμη
Το Goji Berry είναι φυτό των Ιμαλαΐων και το εκχύλισμα του είναι εμπλουτισμένο σε βιταμίνη C έως και 100 φορές περισσότερο από το πορτοκάλι, καθώς και 20 φορές περισσότερο σε B καροτένιο από το καρότο!
Ο Dr Murad το χρησιμοποιεί ως κύριο ενεργό συστατικό στη σειρά προϊόντων Redness Therapy®, γιατί παρέχει προστασία στο δέρμα, το ενυδατώνει σε βάθος και ταυτόχρονα συμβάλλει στην μείωση των φλεγμονών του δέρματος.

 

Ορμονική Γήρανση
Πανάδες & Θαμπό δέρμα
Λεπτές γραμμές & Ρυτίδες
Δέρμα με ακμή
Ακμή & Αντιγήρανση
Μικτό/Λιπαρό
Ερυθρό/Ευαίσθητο
Ανδρική Σειρά
Αντηλιακά
Σώμα