Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Medlux

 

Medlux Κάντε κράτηση online

  Medlux Κάντε κράτηση online

   Medlux

   Η Medlux ιδρύθηκε από επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και πάντα επιθυμεί να ανήκει στους πρωτοπόρους στον τομέα.
   Η Medlux είναι μια εταιρεία που δεσμεύεται να προσφέρει την τελειότητα στους πελάτες της. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών από τους ομολόγους της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες για όμορφη και νεανική εμφάνιση με τα μοναδικά και αποτελεσματικά της προϊόντα.
   Δε δραστηριοποιείται μόνο στη διανομή προϊόντων ομορφιάς, αλλά έχει επίσης δημιουργήσει ένα δίκτυο γιατρών και άλλων ιατρικών συνεργατών που ειδικεύονται στον τομέα, οι οποίοι συμπεριφέρονται με σεβασμό στην εταιρεία, λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών της.
   Προσφέρουμε προηγμένη κατάρτιση με hands-on εμπειρία σε όλους τους γιατρούς που θέλουν να γίνουν συνεργάτες μας. Επιπλέον, ενδιαφερόμαστε να χτίσουμε μια σχέση και όχι μόνο να διανείμουμε τα προϊόντα μας. Ως εκ τούτου, η υποστήριξη μετά την πώληση έχει γίνει μια από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας.

    

   Προϊόντα

   PDO Threads
   Μεσοθεραπεία
   Υαλουρονικό Οξύ
   Θεραπεία Πλάσματος PRP
   Roller με μικροβελόνες