Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Mediterranean Cosmetics A.E.

 

Mediterranean Cosmetics A.E. Κάντε κράτηση online

  Mediterranean Cosmetics A.E. Κάντε κράτηση online

   Mediterranean Cosmetics A.E.

   Η Mediterranean Cosmetics Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί μια από τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα στον Ελλαδικό χώρο. Το εργοστάσιο της Mediterranean Cosmetics Α.Ε. στεγάζεται στη Μακεδονία σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2400 τ.μ. και σε οικόπεδο 4000 τ.μ.
   Η οργάνωση και η δομή μας πάνω σε μοντέρνα Ευρωπαϊκά πρότυπα, η πιστοποίηση με σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία καλλυντικών και ο εξοπλισμός με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζουν απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.
   Η άριστη παραγωγική λειτουργία μας συνεχώς ελεγχόμενη από τα πλήρως εξοπλισμένα χημικά μας εργαστήρια, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, η μεγάλη παραγωγική δυνατότητα και τέλος το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας μας, η οποία αποτελεί πρότυπο για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα.
   Όλα τα προϊόντα της Mediterranean Cosmetics Α.Ε. είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στόχος μας είναι η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των δραστηριοτήτων μας, ώστε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις τόσο της Ελληνικής αγοράς όσο και του εξωτερικού.
   Δημιουργούμε πιστοποιημένα, υψηλής ποιότητας ελληνικά καλλυντικά επιλέγοντας και συνδυάζοντας τα πλέον ωφέλιμα συστατικά της μεσογειακής φύσης, όπως το ελληνικό βιολογικό λάδι, με καινοτόμες φόρμουλες που αναπτύσσουμε στα εργαστήριά μας. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο την έρευνα και τις μεθόδους παραγωγής μας, ώστε το υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόν περιποίησης να γίνει προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από τη φυλή, την ηλικία ή οποιοδήποτε άλλο διαχωριστικό προσδιορισμό.
   Η ομορφιά ξεκινάει από τη βασική περιποίηση και την καθημερινή φροντίδα. Εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα για την καθημερινή φροντίδα κάνουμε το πρώτο βήμα για την ομορφιά κτήμα όλων των γυναικών. Για να την μεταφράσουν σε δύναμη και αυτοπεποίθηση που θα τη μοιραστούν με άλλες γυναίκες και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο.

    

   Αγαπάμε τον μεσογειακό ήλιο. Δίνει ζωή, χαρά και απογειώνει τη διάθεση. Είναι όμως και η κύρια αιτία για τη σταδιακή φθορά των μαλλιών και του δέρματος. Γι’ αυτό η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για τις γυναίκες που ζουν απολαμβάνοντας τις χαρές του κλίματός μας.

   Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για προϊόντα καθημερινής περιποίησης ανώτερης ποιότητας, αλλά προσιτά σε όλους, που θα παρέχουν εντατική ενυδάτωση αυξάνοντας έτσι την αντοχή του δέρματος και των μαλλιών στον ήλιο και το χρόνο.

   Συνδυάσαμε το Κολλαγόνο και το Υαλουρονικό, δύο συστατικά γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και πολύ δημοφιλή στις λύσεις αντιγήρανσης της κοσμετολογικής βιομηχανίας. Μετά από εντατική έρευνα δημιουργήσαμε την επαναστατική φόρμουλα Hydrarestore ComplexTM, που περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό Κολλαγόνου και Υαλουρονικού, προσφέροντας στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και του σώματος τεχνολογία αντίστοιχη με προϊόντα περιποίησης προσώπου.

   Το Ηydrarestore ComplexTM εξασφαλίζει πάνω από 80% περισσότερη ενυδάτωση* (*σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά και επιδερμίδα) σε μαλλιά και σώμα κι έτσι τα ανανεώνει και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους! Η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας που περιέχουν οι σειρές Μediterranean Hair, Body & Color, ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από το Cosmetological Center of FERRARA UNIVERSITY.

   Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό είναι δύο από τα πιο βασικά συστατικά που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.

   Το κολλαγόνο, βασική πρωτεΐνη του οργανισμού μας, είναι απαραίτητο για τη συνοχή και την ελαστικότητα του δέρματος. Στα μαλλιά, συμβάλλει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνησή τους, επανορθώνοντας τη δομή τους από τις φθορές του χρόνου και των χημικών επεξεργασιών.

   Το υαλουρονικό, συστατικό του συνδετικού μας ιστού, συγκρατεί ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του και έτσι συμβάλλει άμεσα στη διαρκή ενυδάτωση των ιστών του σώματος και στη διατήρηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς τους.

   Παράλληλα, καθορίζει την κυτταρική αναγέννηση καθώς και την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό. Οι ιδιότητες αυτές του υαλουρονικού, το καθιστούν σημαντικό παράγοντα ενάντια στην πρόωρη γήρανση και στην οξείδωση του οργανισμού.

   Ωστόσο, και τα δύο συστατικά μειώνονται με το πέρας του χρόνου. Αυτό οδηγεί σταδιακά στην αφυδάτωση και στη χαλάρωση των ιστών του σώματος.

   Ενισχύοντας τα επίπεδα των δύο αυτών συστατικών και σε συνδυασμό με την εξελιγμένη Hydrarestore ComplexTM φόρμουλα, μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη τους.

   Mediterranean Hair
   Mediterranean Body
   Mediterranean Color