Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Medical Esthetic

Medical Esthetic

Τα Medical Esthetic είναι ένα ολοκαίνουριο πρότυπο κέντρο κοσμητικής ιατρικής. Γεννήθηκαν για να καλύψουν την ανάγκη σε αισθητικές επεμβάσεις ή παρεμβάσεις με νέου τύπου υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και μηχανήματα, εξελιγμένες υπηρεσίες.
Είναι πρότυπα κέντρα παροχής αισθητικών – δερματολογικών πράξεων και υπηρεσιών με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης, έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας και όχι μόνο.! Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης γενιάς.
Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων και προσώπου, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση!
Στα Medical Esthetic επενδύσαμε στην εξέλιξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουμε παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, ανθρώπινο πρόσωπο και επαγγελματισμό. Οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένοι με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να σας προσφέρουν τις «αισθητικές βελτιώσεις» που αναζητάτε με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Πάνω από όλα όμως είναι «γεμάτος» από την καλή διάθεση μας να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε μαζί λύση για το πρόβλημα σας με αλήθεια και ειλικρίνεια.
Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε υπηρεσίες:
Αισθητικής
Διαιτολογίας
Αδυνατίσματος με σύγχρονα μηχανήματα
Αισθητικές θεραπείες ιατρικής μη παρεμβατικής χρήσης
Προϊόντα για θεραπείες γαλλικών προϊόντων
Μασάζ
Spa
Αποτρίχωσης με laser 3ης γενιάς
Αποτρίχωσης από εξειδικευμένους γιατρούς

 

1 Σύνταγμα
Ερμού 2
2103232033-034
**
2 Χολαργός
Λεωφόρος Μεσογείων 226
2106532200-203
**
3 Πειραιάς
Ηρώων Πολυτεχνείου 31
2104220151, 2104178030
**
4 Αγίος Δημήτριος
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270Α
2109700501, 2109701218

 

Σώμα
Αισθητική / Πρόσωπο
Massage/spa
Αποτρίχωση
Ιατρική Αισθητική
Je m' appelle Cristine