Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Massage Seminars

 

Massage Seminars Κάντε κράτηση online

  Massage Seminars Κάντε κράτηση online

   Massage Seminars

   Σεμινάρια Μασάζ με τον Γιώργο Κουν -Το μέλλον είναι στα “χέρια” σας.
   “Διδάσκοντας τη τέχνη του μασάζ, νιώθω την ανάγκη να μοιρασθώ μαζί σας τις γνώσεις που επέκτησα όλα αυτά τα χρόνια. Τις πιο πολλές φορές κερδίζω και εγώ ένα ανυπολόγιστης αξίας δώρο. Αυτό δεν είναι άλλο από το σεβασμό και την αγάπη σας”. Γιώργος Κουν
   Ο Γιώργος Κουν και η ομάδα του, εδώ και χρόνια αγωνίζεται καθημερινά προκειμένου το μασάζ να πάρει στις καρδιές όλων μας, τη θέση που του αξίζει. Η πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο του τουρισμού και της «παροχής υπηρεσιών» γενικότερα, αποτελεί ένα μόνο από τα δυνατά του σημεία. Σκοπός του είναι να μοιρασθεί τις γνώσεις αλλά και το πάθος του για το μασάζ, με κάθε έναν από εσάς.
   Η ομάδα του “Massage Therapists” και ο Γιώργος Κουν, ετοίμασαν μια σειρά από ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια Τεχνικών Μάλαξης, τα οποία και σας παρουσιάζουμε στις ιστοσελίδες μας. Τα σεμινάρια μας έχουν σχεδιασθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους, όσο και για εσάς που διαθέτετε κάποια εμπειρία στο μασαζ.
   Όλα τα προγράμματα μας θα είναι “Σύντομης Διάρκειας” (30 ώρες) και επιπλέον όλα τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (2- 4 άτομα). Έτσι εγγυούμαστε πως θα τύχετε της ιδιαίτερης προσοχής που απαιτείται, έχοντας συνέχεια κάποιον δίπλα σας για να σας κατευθύνει και να σας συμβουλεύει. Τα μαθήματα θα γίνονται κυρίως πρωινές ώρες (Δευτέρα – Σάββατο, 5 ώρες την ημέρα 09:30 – 15:00), αλλά και κάποια απογεύματα ( συμβουλευτείτε το πρόγραμμα μας ).
   Προσφέρουμε κυρίως δύο εξαήμερα προγράμματα διάρκειας 30 ωρών: “ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΛΑΙΑ” & “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ”. Στο μέλλον σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε και άλλα δημοφιλή προγράμματα όπως: “ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ”, “ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ” και “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ” (Thai Style).Τα προγράμματα μας μπορεί μεν να είναι μικρής διάρκειας, ωστόσο είναι αρκετά εντατικά και πλούσια σε περιεχόμενο, όσο και ευχάριστα κατά την παρακολούθηση τους.
   Απευθυνόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους νέους και τις νέες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της επαγγελματικής Μάλαξης, της Ομορφιάς και της Σωματικής Ευεξίας. Σε Αισθητικούς, Γυμναστές, σε Φυσικοθεραπευτές ή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμμία εμπειρία. Απευθυνόμαστε σε όλους και σε όλες εσάς που θα θέλατε να στρέψετε το μέλλον σας προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.
   Θα έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν περιζήτητα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA. Ελάτε σε εμάς για μια νέα αρχή, σε μια αγορά που βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα. Το εάν θα μάθετε Μασάζ σωστά ή όχι, δεν αποτελεί θέμα σωματικής δύναμης. Έχει να κάνει κυρίως με θέματα τεχνικής, κινήτρου και θέλησης για προσφορά στον συνάνθρωπο μας.

   Σεμινάρια

   Μασάζ Με Ελαια

   Σουηδική Μάλαξη

   Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο

   Μασάζ σε καθιστή θέση