Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Maria Gripari Pilates

 

Maria Gripari Pilates Κάντε κράτηση online

  Maria Gripari Pilates Κάντε κράτηση online

   Maria Gripari Pilates

   Το studio της Μαρίας Γρυπάρη, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Pilates που βασίζεται στην ολισθική προσέγγιση και φιλοσοφία του Joseph Pilates. Με personal και ομαδικά προγράμματα, πιστεύουμε ότι “η επιμονή και η υπομονή είναι ζωτικής σημασίας ιδιότητες για την επιτυχία κάθε αξιόλογης προσπάθειας”. (Joseph Pilates)
   Το Pilates δε γνωρίζει φύλο και ηλικία, απευθύνεται σε όλους. Αποτελεί την ιδανική γυμναστική γι’αυτούς που κάνουν καθιστική ζωή, είναι ο σύμμαχος για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα καλλίγραμο σώμα, προσφέρει ενδυνάμωση στην εγκυμοσύνη και βοηθάει όσους υποφέρουν από τραυματισμούς. Μέσα από το σωστό session και με τις κατάλληλες ασκήσεις, η Μαρία Γρυπάρη αναλαμβάνει με επιτυχία κάθε στόχο που της έχει τεθεί.
   Με σπουδές στη Φυσικοθεραπεία και σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Μαρία Γρυπάρη γνωρίζει τα μυστικά και τις ισορροπίες του σώματος και χρησιμοποιεί τις γνώσεις της, στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Κύριος στόχος της: να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε κάθε ασκούμενο!
   Το πρόγραμμα του studio περιλαμβάνει ομαδικά sessions για mat, reformer, cadillac, barre (ενήλικες και παιδιά), TRX και prenatal, καθώς και personal sessions.
   Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στο νέο μας studio και μπορείτε να κλείσετε δωρεάν ένα δοκιμαστικό.
   Κάθε πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη της Μαρίας Γρυπάρη.

   MAT
   CADILLAC
   REFORMER
   BARRE
   BARRE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
   PRENATAL
   TRX
   PERSONAL SESSIONS
   ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ