Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Laser touch

Laser touch

Laser touch άγγιγμα ομορφιάς
Η Laser Touch αποτελεί πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε εφαρμογές laser. Με τη χρήση ιατρικών laser τελευταίας γενιάς, αντιμετωπίζονται μια σειρά αισθητικών προβλημάτων: η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, η ακμή και οι ουλές ακμής, οι πανάδες και οι κηλίδες γήρανσης, οι ευρυαγγείες, οι ραγάδες, τα ανεπιθύμητα τατουάζ και οι επιπτώσεις σε πρόσωπο και σώμα φυσικής γήρανσης και φωτογήρανσης. Η ενημέρωση για τις θεραπείες γίνεται από τους ιατρούς χωρίς χρέωση και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή υποχρέωση.
Εξατομικευμένες θεραπείες – Εγκεκριμένα ιατρικά μηχανήματα – Εμπειρία και αποτελεσματικότητα
Εφαρμόζουμε το «combination therapy», το οποίο ουσιαστικά αναγνωρίζει την ανάγκη για εξατομικευμένες συνδυαστικές θεραπείες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου. Οι εξειδικευμένοι σχεδιάζουν πρωτόκολλα με συνδυαστικές θεραπείες, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες και αποδεδειγμένα ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα!
Η φιλοσοφία μας
Στη Laser Touch, o πελάτης έρχεται σε πρώτη επαφή αποκλειστικά με ιατρούς ενώ αισθητικοί και νοσηλεύτριες συμβάλλουν στην διεξαγωγή των θεραπειών. Στόχος μας, η δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην ειλικρίνεια κατά την ενημέρωση. Εφαρμόζοντας πιστά το «combination therapy», οι θεραπείες σώματος υποστηρίζονται από εξειδικευμένη Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Laser Προσώπου-Σώματος
Χειρουργικές δερματικές βλάβες
Ενέσιμα
Θεραπείες σώματος
Διατροφή & Διαιτολογία
Ψηφιακή χαρτογράφηση σπίλων

Φωτοτριχόγραμμα

Μεταμόσευση μαλλιών

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια