Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Kiwi Sun Spa Solarium

 

Kiwi Sun Spa Solarium

Kiwi Sun Spa Solarium

Η τέχνη του βιολογικού μαυρίσματος

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για το τεχνητό μαύρισμα. Τo Kiwi Sun Spa Solarium είναι κάτι διαφορετικό! Κάτι ξεχωριστό από τους άλλους!

Στo Kiwi Sun Spa Solarium χρησιμοποιούμε μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελέσματος με την σωστή τιμή. Θεμελιώδεις αξίες μας είναι η τεχνολογία αιχμής και η αξιοπιστία.

Για αυτό ξεχωρίζουμε από το καθιερωμένο.

Χαλαρώστε σώμα και πνεύμα βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα σας να πάρει ένα ομοιόμορφο και βαθύ γρήγορο μαύρισμα. Αποκτήστε ένα όμορφο, υγιεινό μαύρισμα που σας κάνει όχι μόνο να δείχνετε αλλά και να αισθάνεστε sexy όλο τον χρόνο χωρίς καμία εξάρτηση από την εποχή και τον καιρό.

Οι επιδόσεις είναι άμεσα αισθητές και το αποτέλεσμα εμφανές.

Απολαύστε λοιπόν το μαύρισμα, χωρίς κανένα κοκκίνισμα, στα ασφαλέστερα μηχανήματα τεχνητού μαυρίσματος, ενεργοποιώντας την φυσική μελανίνη στον οργανισμό σας και αισθανθείτε κοντά μας χαλαροί, όμορφοι και sexy όλο τον χρόνο.

Στo Kiwi Sun Spa Solarium παρέχουμε ένα μοναδικό περιβάλλον ευεξίας και αναζωογόνησης που η ποιότητα των υπηρεσιών, η αξιοπιστία και το αποτέλεσμα, συνυπάρχουν με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Τεχνολογία & Αισθητική

Για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας, η σειρά συσκευών τεχνητού μαυρίσματος Black Care συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ, δοκιμάζεται από το Ινστιτούτο Βιολογίας Ακτινοβολίας, και φέρει τη διεθνή σήμανση CE.

Το περιβάλλον χαλάρωσης του Kiwi Sun Spa Solarium έχει στόχο να διασφαλίσει μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση του επισκέπτη την απόλυτη χαλάρωση των αισθήσεων και το καλύτερο αποτέλεσμα με την μέγιστη προστασία.

Στο Kiwi Sun Spa Solarium εισάγουμε την έννοια του «οργανικού μαυρίσματος» αφού η συνεχής παροχή καθαρού οξυγόνου μέσα στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζουν την μέγιστη ευεξία του σώματος και του πνεύματος.

Η τεχνολογία των συσκευών μαυρίσματος προσώπου προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση παρέχοντας παράλληλα γρήγορο μαύρισμα χωρίς κοκκίνισμα και ρυτίδες.

Οι συσκευές τεχνητού μαυρίσματος στο Kiwi Sun Spa Solarium χρησιμοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας όπως αυτές προβλέπονται από το ινστιτούτο βιοτεχνολογίας της Ε.Ε, ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, για την ποιότητά κατασκευής τους, την αποτελεσματικότητά τους και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν.

Στο Kiwi Sun Spa Solarium δεν έχουμε στόχο να σας χαρίσουμε απλά ένα υπέροχο υγιεινό φυσικό μαύρισμα, αλλά ταυτόχρονα να αναζωογονήσουμε και να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα σας χαρίζοντας της λάμψη και φρεσκάδα.

Ο χρόνος έκθεσης σε τεχνητό μαύρισμα στο Kiwi Sun Spa Solarium δεν ξεπερνάει τα 6 λεπτά ανά συνεδρία παίρνοντας το μέγιστο, βαθύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα .

Απολαύστε το χάδι και το υγιεινό μαύρισμα ενός «οργανικού μαυρίσματος», την μοναδική εμπειρία εσωτερικής ευεξίας! Εκεί όπου οι απαιτήσεις ικανοποιούνται πριν καν εκφραστούν… εκεί ξεκινά η ποιότητα!

 

Ωράριο Λειτουργίας     

ΔEYT-ΣΑΒ :  10:00 – 22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ:    12:00 – 18:00

 

Aqua Tan UV free
Προϊόντα Black Care