Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Kissingfish

 

Kissingfish Κάντε κράτηση online

  Kissingfish Κάντε κράτηση online

   Kissingfish

   Καλώς ήρθατε στην πρώτη εταιρεία Kissingfish  της Βορείου Ελλάδος με αποκλειστική εξειδίκευση στην εγκατάσταση μονάδων ιχθυοθεραπείας – spa και παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε έναν τομέα που σημειώνει παγκόσμια άνθηση τα τελευταία χρόνια και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που μπορεί να τους προσφέρει.
   Η φιλοσοφία της επιχείρησης επικεντρώνεται σε δύο βασικές αξίες: στον προσανατολισμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε και στον σεβασμό στον πελάτη. Αυτές μας οδηγούνε σε συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, με απώτερο στόχο την αρμονική συνεργασία με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.
   Στις σελίδες μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε για το νέο αυτό είδος spa, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να σας ωφελήσει στα επιχειρηματικά σας σχέδια.

   Ξεκινήσαμε την Kissingfish με πολλή όρεξη, πιστεύοντας ότι η παροχή αποκλειστικά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών θα εξασφάλιζε την επιτυχία της. Συνεχίσαμε με την πεποίθηση ότι η υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση είναι εξίσου σημαντική. Εάν πιστεύετε και εσείς στην σημασία όλων αυτών, και αυτό που αναζητάτε δεν είναι απλά ενυδρεία αλλά έναν συνεργάτη που θα σας υποστηρίξει στο νέο σας ξεκίνημα σεβόμενος την επένδυσή σας, θα χαιρόμασταν πολύ να έρθετε σε μια πρώτη επαφή μαζί μας.

   Fish Spa

   Garra Rufa
   Οφέλη
   Υγιεινή
   Υπηρεσίες