Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Kazarma Lake Resort and Spa

 

Kazarma Lake Resort and Spa Κάντε κράτηση online

  Kazarma Lake Resort and Spa Κάντε κράτηση online

   Kazarma Lake Resort and Spa

   Η λίμνη Πλαστήρα είναι μια ονειρική περιοχή, συνώνυμο της γαλήνης & της ατελείωτης φυσικής ομορφιάς. Κάθε εποχή έχει ένα ξεχωριστό & εντυπωσιακό τοπίο να σου προσφέρει απλόχερα, όπως & ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση και ευεξία. Την περιοχή αυτή επιλέξαμε για να χτίσουμε το Kazarma Lake Resort and Spa με πέτρα και ξύλο, πρωτίστως όμως με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, για να αποτελέσει η διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

   Το Kazarma Lake Resort and Spa προσφέρει, άνετα και πολυτελή δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση, δημιουργώντας έτσι μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο με τις εκλεπτυσμένες παραδοσιακές γεύσεις, τα cafe, το bar με θέα τη λίμνη, η χαλάρωση σε κάποια από τις πισίνες μας καθώς & το Spa, σε συνδυασμό με την 24ωρη εξυπηρέτησή μας, φροντίζουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερo δυνατό τρόπο τη διαμονή σας.

   Όλοι εμείς στο Kazarma Lake Resort and Spa είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε οτιδήποτε απαιτηθεί, για να διασφαλίσουμε την πολυτέλεια & την απόλαυση, με σκοπό μια αξέχαστη φιλοξενία.

   Το Kazarma Lake Resort and Spa προσφέρει συνολικά 50 δωμάτια, εκ των οποίων 2 Junior σουίτες, 3 Executive σουίτες & 1 Προεδρική, με όλες τις ανέσεις για μια ιδανική διαμονή. Όλα τα δωμάτια μας διαθέτουν απαράμιλλη θέα προς στη λίμνη Πλαστήρα και τις βουνοκορφές των Αγράφων.

   Σε όλα τα δωμάτια μπορεί να φιλοξενηθεί παρκοκρέβατο δίχως επιπλέον χρέωση.

   Στο Kazarma Lake Resort and Spa αγαπάμε τους μικρούς μας φίλους και δημιουργήσαμε για αυτούς ένα πλήρως εξοπλισμένο παιδότοπο για να επιδοθούν στις δημιουργικές τους δραστηριότητες οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου το επιθυμούν.

   Εστιατόριο & Μπαρ
   Spa & Ευεξία
   Συνέδρια
   Ο γάμος μου