Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Kawar Dead Sea Products

Kawar Dead Sea Products

Kawar Dead Sea Products σας παρουσιάζει μια ευρεία σειρά προιόντων που περιλαμβάνει κρέμες, λοσιόν, γαλάκτωμα, τονωτική κρέμα, ενυδατική κρέμα, κρέμα αντι-γήρανσης, σαμπουάν και σαπούνι καθώς επίσης άργιλο, μάσκα και άλατα.
Χρησιμοποιήστε τα προιόντα Kawar Dead Sea και αισθανθείτε την διαφορά.

The Dead Sea Product -Καλλυντικά Νεκράς Θάλασσας
Η Νεκρά Θάλασσα, η οποία βρίσκεται 1300 πόδια κάτω απο το επίπεδο της θάλασσας στην κοιλάδα του Ιορδάνη, είναι η πιο χαμηλή υδάτινη περιοχή στην Γη. Με την πάροδο εκατομμυρίων ετών απο την δημιουργία της, το ποσοστό άλατος στο νερό αυξήθηκε λόγω της γρήγορης εξάτμισης του νερού εν μέσω ξηρών κλιματικών συνθηκών.
Ενώ η περιεκτικότητα σε αλάτι στις θάλασσες φτάνει το 3%, η συγκέντρωση άλατος στην Νεκρά Θάλασσα είναι σχεδόν 32%. Ένα ακόμα πιο σημαντικό γεγονός είναι η σύνθεση του ίδιου του άλατος. Ενώ το αλάτι στην θάλασσα περιέχει χλωριούχο νάτριο (NaCl) περίπου 97% , το αλάτι της Νεκράς Θάλασσας περιέχει μόνο 12-18% αυτού του στοιχείου. Τα υπόλοιπα συστατικά είναι Κάλιο, Μαγνήσιο, Βρώμιο και άλλα μέταλλα που θεωρούνται σημαντικά για την βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων και την αναζωογόνηση του οργανισμού.

Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Περιποίηση Μαλλιών