Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Kalliston Olive

 

Kalliston Olive Κάντε κράτηση online

  Kalliston Olive Κάντε κράτηση online

   Kalliston Olive

   Έχοντας ως κίνητρο τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών και της χρήσης αυτών στην προσωπική περιποίηση και φροντίδα αναπτύξαμε αρχικά τα προϊόντα Kalliston. Με βασικό συστατικό το ελαιόλαδο δημιουργήσαμε τα παραδοσιακά πράσινα σαπούνια. Παράλληλα, δημιουργήσαμε τη νέα γκάμα προϊόντων για τη γυναίκα και τον άντρα, με προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.
   Τα καλλυντικά ELΩΤΙΑ, έχουν ως βασικό συστατικό το οργανικό ελαιόλαδο, τα εκχυλίσματα ροδιού, το έλαιο αβοκάντο και άλλα φυσικά και βιολογικά συστατικά και είναι αρωματισμένα από φυσικά αιθέρια έλαια. Η ποιότητα και η φυσική σύνθεση των καλλυντικών ELΩΤΙΑ επικυρώνεται από τον ευρωπαϊκό οργανισμό Natrue, στην κατηγορία των φυσικών και οργανικών προϊόντων.

   Η εταιρεία Σγουρομάλλης Ι. & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 2003 με βασική δραστηριότητα την παραγωγή, συσκευασία και εμπορία ποιοτικών παρασκευασμάτων σαπουνιών και φυτικών καλλυντικών με βάση το πολύτιμο ελαιόλαδο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην εγχώρια τουριστική αγορά, ενώ εξάγει στην Κύπρο, στη Γερμανία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία και τη Λιθουανία.

   ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

   ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

   ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΕΙΡΑ

   ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΕΣ

   ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

   ΛΟΥΦΕΣ

   ΣΑΠΟΥΝΙΑ

   ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

   Κατάλογος