Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Juliette Armand “The personal professional concept”

 

Juliette Armand “The personal professional concept” Κάντε κράτηση online

  Juliette Armand “The personal professional concept” Κάντε κράτηση online

   Juliette Armand “The personal professional concept”

   Σε μια περίοδο που τα πάντα είναι απρόσωπα και βιομηχανοποιημένα, εμείς αποφασίσαμε να είμαστε μια “προσωπική” εταιρεία. Κι αυτό αποδεικνύεται από την προσωπική κατάθεση των ιδρυτών στην έρευνα και τη δημιουργία καλλυντικών που όχι μόνο βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις τάσεις της αγοράς αλλά κατέχουν και την επιστημονική γνώση ώστε να εκμεταλλευτούν άμεσα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην Κοσμητολογία. Αυτό σε συνδυασμό με την καθετοποιημένη παραγωγή της εταιρίας εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο της μιας εταιρείας με προσωπικότητα.
   Και αυτό φαίνετα μέσα από τις σειρές των προϊόντων μας. Στην εξειδίκευση των συστατικών των δράσεων και των αποτελεσμάτων των συνταγών μας. Και όταν μας ρωτούν γιατί τόσοι πολλοί κωδικοί προϊόντων,απαντάμε γιατί αποφασίσαμε να παρέχουμε μια προσωπική- εξατομικευμένη σύνθεση σε κάθε γυναίκα. Γιατί δεσμευθήκαμε να δώσουμε στον επαγγελματία της ομορφιάς την ελευθερία να επιλέξει ανάμεσα σε πολλαπλές δυνατότητες καλλυντικών θεραπειών κρίνοντας με την προσωπική του πείρα. Γιατί συνδυάζοντας τόσα χρόνια τις προσωπικές και τις επαγγελματικές αξίες, δημιουργήσαμε τελικά το δικό μας concept. To personal professional concept. Και το ακολουθούμε σε κάθε βήμα.
   Στόχο μας αποτελεί η παγκόσμια διάδοση και εφαρμογή του επιτυχημένου εγχειρήματος της Ελλάδας με συνεργασίες που να εξυπηρετούν τους επαγγελματίες της ομορφιάς σε όλο τον κόσμο.
   Η εξωστρέφεια για την Juliette Armand δεν είναι απλά μια εμπορική εξαγωγική διαδικασία. Είναι ένας συνδυασμός πρωτοπόρων επιτυχημένων διαδικασιών από την έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή καλλυντικών μέχρι τη προσωπική ικανοποίηση των αναγκών του δέρματος κάθε πελάτη.
   Στις αποσκευές μας δεν ξεχωρίζουν μόνο τα καλλυντικά Juliette Armand αλλά και ολόκληρη η φιλοσοφία μας, το «personal professional concept». Πρόκειται για τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους επαγγελματίες της αισθητικής διεθνώς, επιστημονικά εργαλεία βασισμένα στα τελευταία εργαστηριακά επιτεύγματα. Αυτή είναι η στρατηγική κατεύθυνση που ορίζει τη μελλοντική θέση που επιδιώκουμε να κατακτήσουμε.
   Έτσι αναζητούμε συνεργάτες με κοινές αξίες και ενδιαφέροντα. Επιδιώκουμε συνεργασίες με αξιόπιστους επαγγελματίες με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε το “personal professional concept”.
   Aν υπογράφω τα καλλυντικά δεν είναι από ανάγκη προβολής. Πίσω απ’ αυτή την υπογραφή υπάρχει ένα μήνυμα. Ένας προσωπικός διάλογος με κάθε γυναίκα. Όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο κι ερευνώ τις συνθέσεις, απέναντί μου βλέπω προσωπικά κάθε γυναίκα. Σαν να πρόκειται να δημιουργήσω γι’ αυτήν την προσωπική της σειρά καλλυντικών…
   Iουλία Aρμάγου
   Χημικός
   Πρόεδρος Juliette Armand

    

   ΠΡΟΪΟΝΤΑ

   AMESON
   ELEMENTS EVOLUTION
   SKIN BOOSTER
   SUN FILM