Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ilias & Staff Salons

 

Ilias & Staff Salons Κάντε κράτηση online

  Ilias & Staff Salons Κάντε κράτηση online

   Ilias & Staff Salons

   Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στιλιστική σας φαντασίωση. Από ένα απλό φρεσκάρισμα μέχρι την πιο ριζική αλλαγή. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών συνεργατών μας και απολαύστε τη φροντίδα και την περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.

   Ζητήστε μας ό,τι θέλετε. Ο Ηλίας και οι συνεργάτες του θα σας προτείνουν αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Εμπιστευτείτε το ταλέντο, τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο της κομμωτικής τέχνης και δείτε… τη διαφορά. Για εμάς είναι πρόκληση!

   Εκπαιδευμένοι κοντά στους καλύτερους (Vidal Sassoon, Toni & Guy, Aldo Coppola, Mahogany), επισκεπτόμαστε, με μέλη της ομάδας, τα μεγαλύτερα κομμωτικά γεγονότα, όπως το Salon Internationalστο Λονδίνο.
   Παρακολουθούμε τακτικά σεμινάρια (Master Color, Χρωματολογίας, Χρωμομετρίας, Πρωσοπολογίας) και collections στο εξωτερικό.
   Ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και δημιουργούμε, με τα κατάλληλα επώνυμα προϊόντα, προτάσεις που θα αναδείξουν την προσωπική ομορφιά και το στιλ σας.

   Βλέπετε, σε κάθε ένα από τα κομμωτήρια Ilias & Staff, η φιλοσοφία μας είναι μία: Οι ειδικοί στην υπηρεσία του στιλ! Απολαύστε την εμπειρία.

   Hair Style
   Βαφές
   Θεραπείες
   Brazilian hair treatment
   X-Tensions
   Νύχια
   Μαύρισμα με αερογράφο
   Makeup
   Νυφικά χτενίσματα