Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Κωνσταντίνος Διαλυνάκης

 

Κωνσταντίνος Διαλυνάκης

Κωνσταντίνος Διαλυνάκης

Η σημασία της επιλογής του πλαστικού χειρουργού

Η ομορφιά, θεωρούνταν από την αρχαιότητα μια πολύτιμη ιδιότητα, είτε αυτή αφορούσε πρόσωπα είτε πράγματα. Η ίδια η έννοια της ομορφιάς ,αναφέρεται σε οτιδήποτε μας δημιουργεί μια αίσθηση απόλαυσης, ευχαρίστησης, αισιοδοξίας και ολοκλήρωσης. Δυστυχώς, κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιλέξει πως θα γεννηθεί.

Τα γονίδια που κληρονομούμε από τους γονείς μας, είναι υπεύθυνα τόσο για την εμφάνισή μας, όσο και για την υγεία μας.  Όμως, όπως όλοι έχουν δικαίωμα στην υγεία, ακόμα και αν δεν έχουν τις καλύτερες βάσεις, έτσι έχουν δικαίωμα και στην ομορφιά.  Η ομορφιά, όσο και αν φαίνεται αυτό σαν προκατάληψη ή ρατσισμός, είναι κάτι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη των άλλων για εμάς, τις προσωπικές  μας σχέσεις, την αυτοπεποίθησή μας , ακόμα και την επαγγελματική μας υπόσταση.  Όλοι, ξεκινάμε τη μέρα μας κοιτώντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη…  Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος δεν πληρεί ορισμένα κριτήρια, είναι δυστυχισμένος. Κάθε άλλο. Η αυτοεκτίμηση και ο σεβασμός που εμπνέουμε στους άλλους, είναι στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου.

Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις, που ορισμένες αλλαγές είναι απαραίτητες, για την επίτευξη αρμονίας και συμμετρίας στο πρόσωπο ή το σώμα. Επίσης, η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και άρα του μέσου όρου ζωής, δημιούργησαν νέες ανάγκες, στις σύγχρονες κοινωνίες.  Ο σημερινός εργαζόμενος ή εργαζόμενη, δίνει μεγαλύτερη σημασία στη διατήρηση της νεανικότητας της εμφάνισης του/της. Είναι απαραίτητο εργαλείο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Η καλή εμφάνιση, υποδηλώνει υποσυνείδητα και καλή υγεία, πράγμα που μας αυξάνει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την ψυχολογία μας.

Ο ρόλος του πλαστικού χειρουργού, είναι να κατευθύνει σωστά τον ασθενή, στις επιλογές που υπάρχουν, για κάθε συγκεκριμένο θέμα που τον απασχολεί. Γι αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία, η επιλογή του πλαστικού χειρουργού. Στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν εξαιρετικοί συνάδελφοι, ισάξιοι ή και καλύτεροι από τους  αντίστοιχους του εξωτερικού, με υψηλότατο επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας. Δυστυχώς , η διαρκώς αυξανόμενη απήχηση της πλαστικής χειρουργικής, οδήγησε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στην εκμετάλλευση της έννοιας της  αισθητικής χειρουργικής, χωρίς να διαθέτουν την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία.  Αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική, τη σημασία της επιλογής ενός πλαστικού χειρουργού.

Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής

 

Τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ), πληρούν τις υψηλότατες απαιτήσεις, που θέτει η εφαρμογή μιας τόσο εξειδικευμένης ιατρικής πράξης, τόσο όσο αφορά την εκπαίδευση, όσο και την πιστοποίηση της. Η πλαστική χειρουργική όμως, αφορά πολύ περισσότερα, από την ικανοποίηση της φιλαρέσκειας του ανθρώπου.

Τα μέλη της Εταιρείας, σε περιπτώσεις Επανορθωτικής χειρουργικής και Αποκατάστασης, μετά από ατυχήματα ή σοβαρές νόσους , βοηθούν τους ασθενείς να αισθανθούν πάλι άνετα με τον εαυτό τους και να ενταχθούν ξανά στο κοινωνικό σύνολο αποκαθιστώντας ελλείψεις ιστών, ασυμμετρίες, παραμορφώσεις, κλπ. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τραυματισμούς, εγκαύματα, αφαίρεση όγκων, συγγενείς ανωμαλίες & επίκτητες , τη χειρουργική της άκρας χειρός,την  κρανιοπροσωπική και γναθοπροσωπική χειρ/κή   καθώς  και τη μικροχειρουργική.

Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με απόλυτη ασφάλεια και απολύτως προβλέψιμο αποτέλεσμα, δημιουργεί ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και τους ασθενείς μας. Η επιστημονική αρτιότητα και η ειλικρίνεια στην παράθεση των επιλογών, εξασφαλίζει την ορθή απόφαση τόσο σε επεμβατικές θεραπείες: face-lift, ρινοπλαστική , αυξητική & ανόρθωση στήθους, λιπαναρόφηση, κοιλιοπλαστική, βλεφαροπλαστική, μεταμόσχευση μαλλιών κλπ, όσο και σε μη επεμβατικές θεραπείες: αποτρίχωση Laser, πήλινγκ, δερμοαπόξεση, Botox, Υαλουρονικό οξυ, ενέσιμα, σύσφιξη δέρματος με ραδιοσυχνότητες, αντιμετώπιση ακμής, κλπ.

Το επίπεδο των υπηρεσιών , δεν σημαίνει όμως ότι αυτές δεν είναι προσιτές, διότι το κόστος εξαρτάται πάντα από την έκταση και τη σοβαρότητα του προβλήματος. Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση, όσον αφορά το κόστος της αισθητικής χειρουργικής. Η αλήθεια είναι, ότι η  συντριπτική πλειονότητα των θεραπειών, είναι προσιτή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Θα χαρώ να σας βοηθήσω στη σωστή αντιμετώπιση των αναγκών σας.

Υπηρεσίες

Μη Επεμβατικές θεραπείες

Επεμβατικές θεραπείες

Πρόσωπο
Λαιμός
Στήθος
Κορμός και Άκρα
Επανορθωτική Χειρουργική