Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Figura Clinica

Figura Clinica

Τα FIGURA CLINICA είναι η εφαρμογή της φιλοσοφίας του ομίλου FIGURA για την εφαρμογή των θεραπειών ιατρικής αισθητικής. Η ομορφιά σώματος και ψυχής είναι ο κεντρικός πυλώνας όλης της επιστημονικής ομάδας των FIGURA CLINICA.

Τα FIGURA CLINICA ξεκίνησαν το Μάιο του 2014 στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά, τον Απρίλιο του 2015, άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στο Κολωνάκι στην Αθήνα.

Επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, ιατροί, αισθητικοί και φυσιοθεραπευτές σας περιμένουν για να απαλείψουν κάθε ατέλεια της εξωτερικής εμφάνισης. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην πρωτοπορία της κοσμητικής ιατρικής. Ιατρικά πρωτόκολλα αδυνατίσματος, σύσφιξης, τοπικού πάχους αλλά και αντιγήρανσης, λάμψης και αναζωογόνησης είναι στη διάθεση κάθε ανθρώπου που τολμάει και εμπιστεύεται τους ειδικούς για να αλλάξει το σώμα του και να σταματήσει το χρόνο στο πρόσωπο του

Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύπλοκο και με ιδιαίτερες ανάγκες. Στα FIGURA CLINICA έγινε εξ’ αρχής στόχος μας η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση σε νέες πρακτικές και νέες θεραπείες από Ευρώπη και Αμερική , ώστε να παρέχουμε στα μέλη μας τις πιο σύγχρονες λύσεις

Αναζητείστε εδώ την πιο κατάλληλη ιατρική θεραπεία για το σώμα ή το πρόσωπο σας. Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα!

Υπηρεσίες

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Πλαστική Χειρουργική
Ιατρική Αισθητική
Συμβατική Αισθητική
Αποτρίχωση

 

Κολωνάκι:
Κανάρη 24 Τ.Κ.10675
Τηλ.:+30 210 3652000
Fax: +30 210 3630004
e-mail: kolonaki@figuraclinica.com
Σύνταγμα:
Νίκης 10, 1ος όροφος
Τηλ.: +30 210 3240600
e-mail: kolonaki@figuraclinica.com