Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ξενοδοχείο Χαμάμ – Αγκιστρο Σερρών

 

Ξενοδοχείο Χαμάμ – Αγκιστρο Σερρών Κάντε κράτηση online

  Ξενοδοχείο Χαμάμ – Αγκιστρο Σερρών Κάντε κράτηση online

   Ξενοδοχείο Χαμάμ – Αγκιστρο Σερρών

   Στο τέλος μιας πανέμορφης και γραφικής διαδρομής, έρχεται η επιβράβευση του ταξιδιού… Μόλις 50 χλμ. από τις Σέρρες, 120 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στο Άγκιστρο Σερρών, απολαύστε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Χαμάμ… δίπλα στο χαμάμ Αγκίστρου. Σ’ ένα καταπράσινο τοπίο, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με όμορφα διακομισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μπορείτε να συνδυάσετε την αίγλη του παλιού βυζαντινού χαμάμ, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο μας.
   Δίπλα ακριβώς στο ξενοδοχείο, βρίσκεται το βυζαντινό χαμάμ του Αγκίστρου που χρονολογείται γύρο στο 950 μ.Χ. και χαρακτηρίζεται ως ένα πραγματικό πολιτισμικό μνημείο. Ο τοπικός μπέης και το χαρέμι του χρησιμοποιούσαν το χαμάμ επί τουρκοκρατίας.
   Σήμερα, όλες τις ημέρες του χρόνου, έμπειρα χέρια εξειδικευμένων ανθρώπων σας προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ στο σώμα και το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα.
   Οι πηγές του Αγκίστρου θεωρούνται από τις καλύτερες της Ευρώπης. Έχουν θερμοκρασία 40,5°C και τα νερά είναι ιδανικά για ρευματοπάθειες, αρθροπάθειες, δισκοπάθειες, μυαλγίες κ.λπ. Μπορείτε να χαρείτε την ευεξία και αναζωογόνηση που προσφέρει το χαμάμ 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο με οκτώ ομαδικού λουτήρες. Μέσα στο καυτό νερό και στους υδρατμούς, χαλαρώστε και νιώστε μοναδικά και όμορφα. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια περιποίηση προσώπου-σώματος.
   Χαρακτηριστικά νερού
   Θερμοκρασία: 39-41 °C
   102.2-105.8 °F
   Χαρακτηρισμός νερού: Na-Ca-K-SO4-HCO3-F,
   Υπόθερμο, Ολιγομεταλλικό, Υποτονικό
   Θεραπευτικές ενδείξεις: Yδροθεραπεία για ρευματοπάθειες και αρθροπάθειες

   Τώρα απολαύστε, εκτός από το χαμάμ, και χαλαρωτικό μασάζ. Επιλέξτε ένα από τα μοναδικά πακέτα μασάζ σώματος ή προσώπου και νιώστε την ενέργεια να πλημμυρίζει το σώμα σας!

   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ

   Το όμορφο τοπίο, η ηρεμία που προκαλεί, τα ζεστά νερά, συνθέτουν το ιδανικότερο σενάριο απόδρασης από την καθημερινότητά σας!

   Το έμπειρο προσωπικό μας είναι η εγγύηση για ένα εξειδικευμένο ταξίδι χαλάρωσης & απόλαυσης.

   Αφεθείτε στα επαγγελματικά τους χέρια και με τη βοήθεια των κορυφαίων προϊόντων περιποίησης που διαθέτουν, ετοιμαστείτε για την απογείωση των αισθήσεών σας!