Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Hotel Du Lac Congress Center & Spa

 

Hotel Du Lac Congress Center & Spa Κάντε κράτηση online

  Hotel Du Lac Congress Center & Spa Κάντε κράτηση online

   Hotel Du Lac Congress Center & Spa

   Καλωσορίσατε στο Hotel Du Lac Congress Center & Spa – Ιωάννινα
   Στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων, στην καρδιά της Ηπείρου, στην πόλη των αργυροχόων και των γραμμάτων στα Ιωάννινα, ένα πραγματικό στολίδι, συνυπάρχει αρμονικά με το Κάστρο και τη Λίμνη των Ιωαννίνων.
   Το Hotel Du Lac Congress Center & Spa, είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στην πόλη των Ιωαννίνων, με εκπληκτική θέα στην εντυπωσιακής ομορφιάς φημισμένη Λίμνη «Παμβώτιδα».

   Spa du Lac
   H φιλοσοφία του Spa du Lac βασίζεται σε μια ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης φύσης, επηρεασμένη από την Αρχαία Ολιστική Ιατρική, καθώς και την φιλοσοφία της Ανατολής, όπου η αρμονία του σώματος και του πνεύματος είναι η πηγή της πραγματικής ομορφιάς και υγείας! H αρωματοθεραπεία και η θαλασσοθεραπεία έχουν κυρίαρχη θέση στο μενού θεραπειών μας με επιλεγμένα και αποτελεσματικά προϊόντα από την Thalgo, την πλέον αναγνωρισμένη και βραβευμένη εταιρεία καλλυντικών στο χώρο της Θαλασσοθεραπείας.
   Η Ζεν ατμόσφαιρα, η απόλυτη αίσθησης ηρεμίας και η μίνιμαλ διακόσμηση θα σας μεταφέρουν σε μια όαση ομορφιάς που υπόσχεται ολική αναζωογόνηση.
   Περνώντας την είσοδο του Spa du Lac, οι αισθήσεις αφυπνίζονται! Αιθέρια έλαια, χαλαρωτική μουσική, κεριά που φωτίζουν διακριτικά το χώρο. Μία όμορφη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με εξαιρετικές θεραπείες και τα εξειδικευμένα χέρια των θεραπευτών μας, θα σας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικό ταξίδι πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης!
   Spa Menu