Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Horos-Χώρος

 

Horos-Χώρος Κάντε κράτηση online

2103414547 / 6946061264
http://www.horos-net.gr/

  Horos-Χώρος Κάντε κράτηση online

  2103414547 / 6946061264
  http://www.horos-net.gr/

   Horos-Χώρος

   Σκοπός του «Χώρου» είναι να μας βοηθά να θυμόμαστε την φωτεινή πλευρά του εαυτού μας.
   Ο Χώρος είναι ένα σωματείο που οι στόχοι του είναι ανθρωποκεντρικοί. Ασχολείται με δράσεις που έχουν να κάνουν με την εξισορρόπηση, την εναρμόνιση, την θεραπεία και την εξέλιξη του ανθρώπου μέσα από μια ολιστική προσέγγιση. Υποστηρίζει την ισότιμη ύπαρξη της πνευματικής, ψυχικής και υλικής υπόστασης του ανθρώπου. Επιδιώκει να αναγνωρίσει δρόμους μέσα από τους οποίους οι τρεις αυτές υποστάσεις μπορούν να είναι σε αρμονική επικοινωνία μεταξύ τους και με την σύγχρονη εποχή. Οι δράσεις του χώρου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
   Ολιστική γύμναση
   Με τον όρο «Ολιστική Γύμναση» εννοούμε τη γύμναση του σώματος όταν αυτό βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ψυχικό του και νοητικό του κόσμο. Ένας από τους κύριους στόχους αυτής της γύμνασης, εκτός από την ενδυνάμωση του σώματος, είναι η συνειδητοποίηση της ενέργειας του σώματος. Στο χώρο φιλοξενούνται τα εξής τμήματα ολιστικής γύμνασης: Yoga και Pilates
   Φυσικές, συμπληρωματικές θεραπείες
   Με τον όρο «Φυσικές, Συμπληρωματικές Θεραπείες» εννοούμε τις μεθόδους φροντίδας του ανθρώπου, με φυσικό τρόπο. Βοηθούν στην ολιστική εναρμόνιση του οργανισμού, δηλαδή στην ισορροπία του σώματος, της ψυχής, του πνεύματος, στο δυνάμωμα του οργανισμού και στην ανάπτυξη της ικανότητας του να θεραπεύεται. Σε συνδυασμό με την κλασσική ιατρική βοηθούν τον οργανισμό να θεραπευτεί ουσιαστικά, αντιμετωπίζοντας και τα συμπτώματα αλλά και το αίτιο της πάθησης. Στον «Χώρο» εφαρμόζονται οι εξής μέθοδοι φυσικών συμπληρωματικών θεραπειών: Ρεφλεξολογία,Ηλεκτροβελονισμός, Συμβουλευτική Ολιστική Διατροφολογία και Shiatsu.

   ΜΑΘΗΜΑΤΑ

   THERAPY HATHA YOGA 1
   THERAPY HATHA YOGA 2
   FLOW HATHA YOGA 3
   HATHA YOGA all levels
   ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ- YOGA NIDRA
   PILATES

   ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

   ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
   ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
   ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
   SHIATSU