Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Health Spa Center

Health Spa Center

Το Health Spa Center (HSC) έχει έδρα την Αθήνα και λειτουργεί από το 1999. Πρόσφατα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Μαδύτου 9-11 και Αγ. Σοφίας, στην περιοχή του Κολωνού, σε ένα τετραώροφο νεοκλασικό κτίριο 600 τ.μ, το οποίο απέχει λίγα μέτρα από τη στάση μετρό του σταθμού Λαρίσης.

Διαθέτει δύο χώρους spa με χαμάμ, σάουνα και υδρομασάζ, ένα χώρο αισθητικής, γυμναστήριο (με όργανα, αίθουσα αεροβικής, μπαλέτου, ρυθμικής γυμναστικής και πολεμικών τεχνών), διαιτολογικό και διατροφολογικό τμήμα, φυσικοθεραπευτήριο και ψυχολογική υποστήριξη.

Το Health Spa Center φιλοδοξεί να προσφέρει μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της υγείας, της αισθητικής και της άσκησης, σε άτομα όλων των ηλικιών από 3,5 ετών έως…

Στελεχώνεται από έμπειρο και υπεύθυνο επιστημονικό προσωπικό (γυμναστές, διαιτολόγους, αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και ψυχολόγους), οι οποίοι θεωρούν καθήκον τους την ενημέρωση στις νέες επιστημονικές εξελίξεις του τομέα τους, όπως απαιτεί η διεθνής επιστημονική πρακτική.

Κύριο μέλημα των ειδικών του Health Spa Center είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών του κάθε πελάτη ή ασθενή ξεχωριστά με εξατομικευμένα και συνδυασμένα προγράμματα άσκησης, υγείας ή αισθητικής, π.χ. δίαιτα σε συνδυασμό με άσκηση και ψυχολογική υποστήριξη, ή φυσικοθεραπεία με δίαιτα και θεραπευτική άσκηση (medical exercise κ.ά.).

Παράλληλα, το Health Spa Center έχει την δυνατότητα με την υποδομή, την ειδίκευση και την εμπειρία του προσωπικού, να αναλάβει επιτυχώς την προετοιμασία οποιασδήποτε ομάδας και αθλήματος ολοκληρωτικά καλύπτοντας τους τομείς εκγύμνασης, διατροφής και φυσικοθεραπείας. Με αυτόν τον τρόπο δίνει μια νέα πρόταση στην υγεία, στο fitness και στον αθλητισμό.

Προτεραιότητα και ευχαρίστηση του Health Spa Center η δική σας ικανοποίηση!

Γυμναστική
Spa
Αισθητική
Υγεία