Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Χαμάμ Σύγχρονα & Παραδοσιακά

 

Χαμάμ Σύγχρονα & Παραδοσιακά

2170006717 / 6939 186551

Χαμάμ Σύγχρονα & Παραδοσιακά

Η καλή επίδραση του χαμάμ στον οργανισμό έγκειται στην προαγωγή της νευρομυϊκής χαλάρωσης με την αύξηση της αιμάτωσης. Ένα μεγάλο όφελος του χαμάμ είναι η ευεργετική του επίδραση στο δέρμα. Η ζέστη διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλότερο, πιο λείο και υγιές. Έχει αποδειχθεί πως το χαμάμ είναι ευεργετικό για άτομα που υποφέρουν από παθήσεις ύπνου, ξηροδερμία, μυϊκή δυσκαμψία καθώς και για άτομα που είναι ευαίσθητα στις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Eπί δύο δεκαετίες η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του χαμάμ.
Γαλάζιες πισίνες… από το 1980 !!!
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004, με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή προκατασκευασμένων κολυμβητικών δεξαμενών, του μηχανολογικού τους εξοπλισμού και την εγκατάσταση τους, αρχικά στην Αθήνα και αργότερα σε όλη την Ελλάδα.
Από το 1990 αρχίσαμε να κατασκευάζουμε πισίνες μπετόν με τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό. Μετά την κατασκευή πισίνας η εταιρία επεκτάθηκε στην κατασκευή Σάουνας, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Spa!
Σήμερα μετά από τόσα χρόνια, αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η συνέπεια:
Υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας
Τεχνογνωσία
Τεχνική υποστήριξη, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές των Αμερικανικών & Γερμανικών Οίκων που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα.
Πισίνες μας υπάρχουν από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σε ιδιωτικούς χώρους (κατοικίες), σε δημόσιους χώρους, γυμναστήρια, στάδια, όπως το στάδιο του Καρπενησίου, το στάδιο Διδυμότειχου, Κεφαλονιάς καθώς επίσης και σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (Παγκρήτιο, Πανθεσσαλικό Στάδιο), Επίσης έργα μας (pool, spa, hammam, sauna) υπάρχουν σε Ξενοδοχεία της Αθήνας, Μυκόνου, Σάμου, Ρόδου, Κέρκυρας, Κρήτης, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Καρπενησίου, Βόλου, Αράχωβας, Μετσόβου κ.α.
Στόχος μας
Η διατήρηση και ενδυνάμωση μιας ηγετικής θέσης στον χώρο της πισίνας, Σάουνας, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Spa.
Όραμά μας
Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και οικολογικών λύσεων με τη βοήθεια των προϊόντων μας και της σε βάθος γνώσης τους από το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας.
Κύρια γνωρίσματα που διακρίνουν:
* Η σε βάθος γνώση των προϊόντων
* Συνεργασία με κορυφαίους Οίκους του εξωτερικού
* Τεχνολογία αιχμής
* Συμμετοχή και υποστήριξη του πελάτη στη μελέτη εφαρμογής του προϊόντος
* Μεγάλη γκάμα προϊόντων, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες του πελάτη
* Οργάνωση και συνέπεια σε όλα τα στάδια του έργου (μελέτη, κατασκευή, παράδοση, υποστήριξη)
* Τεχνικός έλεγχος και υπεύθυνο service
* Κέρδος χρόνου για τον πελάτη μας, αμεσότητα στη εξυπηρέτηση
* Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
Εγγύηση ποιότητας
Η πολυετής εμπειρία μας και η πιστοποίηση, αποτελούν εγγύηση ποιότητας, λειτουργικότητας και συνέπειας. Απόδειξη αποτελεί ο μεγάλος αριθμός ικανοποιημένων πελατών από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα.

 

Ατμογεννήτριες
Ατμόλουτρο
Στυλ Χαμάμ
Πισίνα