Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Hamam Omerye

 

Hamam Omerye Κάντε κράτηση online

  Hamam Omerye Κάντε κράτηση online

   Hamam Omerye

   Σας καλωσορίζουμε στον Μαγικό κόσμο του Hamam Omerye, ένα χώρο όπου η ιστορία συναντά το δικό σας ταξίδι, ένα χώρο όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από ένα παλιό, χαμένο Παράδεισο. Το πανέμορφο πέτρινο κτίριο δεσπόζει στην καρδιά της γεμάτης ζωντάνια γειτονιά της παλιάς Λευκωσίας, μεταφέροντας στο σήμερα διαμέσου των αιώνων μια μοναδική παράδοση και πολιτισμό . Το Hamam Omerye με τον εντυπωσιακό του θόλο, το λουτρό και τις ιδιωτικές καμπίνες που πλαισιώνουν τον παραδοσιακό πολύγωνο μαρμάρινο πάγκο σας προσφέρει μια αυθεντική και ταυτόχρονα πολυτελή εμπερία. Απολαύστε αναζωογονητική χαλάρωση με ένα ποτήρι κρασί ή ένα φλιτζάνι τσάι ανάμεσα σε μοναδικά αρώματα από αιθέρια έλαια και την τέχνη του μασάζ στους απαλούς ήχους χαλαρωτικής μουσικής. Αυτή είναι η εμπειρία του Hamam Omerye.
   Έχοντας πάντα στο μυαλό μας την απόλυτη άνεση σας, ο κομψά ανακαινισμένος χώρος του Hamam Omerye, σχεδιάστηκε με σεβασμό προς τον χαρακτήρα και την παράδοση αυτού του ιστορικού Hamam . Το Hamam Omerye είναι ένα μέρος όπου η αρμονία συναντά την ευεξία για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές και μια αξέχαστη εμπειρία στα επιδέξια χέρια των θεραπευτών μας . Μια όαση, όπου μπορείτε να αφαιθείτε και να απολαύσετε παραδοσιακές θεραπείες από τη Μέση Ανατολή, καθώς η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε ένα μυστικιστικό ταξίδι στο παρελθόν. Ένα παρελθόν όπου το Hamam ήταν γνωστό ως ένα μέρος του καθαρισμού και επούλωσης σώματος και ψυχής . Αυτό είναι το Hamam Omerye.
   Στο Hamam Omeyre πιστεύουμε αληθινά στις υπηερσίες τις οποίες προσφέρουμε. Θεωρούμε καθήκον μας να μεταφέρουμε τη σημασία και τα μεγάλα οφέλη που προσφέρει η συχνή χρήση του Hamam στο σώμα και την ψυχή σας. Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, της υγιεινής του χώρου μας και την εξαιρετική ποιότητα των βιολογικων προϊόντων που χρησιμοποιούμε για να σας προσφέρουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Είτε μόνοι είτε με τον σύντροφο και τους φίλους σας, ελάτε στο μαγικό κόσμο μας και απολαύστε τις παραδοσιακές μας θεραπείες μας αναζωογονόντας το σώμα και την ψυχή σας . Αυτή είναι η χαλάρωση στο Hamam Omerye.
   Hamam Omerye -Λουτρά Ομεριγέ (Χαμάμ), όπου θα βρείτε την χαλάρωση στην καλύτερη εκδοχή της.

   Χρήση Λουτρού Μόνο

   Αναλυτικά ΕΔΩ