Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Hairless

Hairless

Hairless συνδυαστική αντιμετώπιση τριχοφυΐας 6 μεθόδων
Γιατί να μένεις σε μία μέθοδο αποτρίχωσης όταν μπορείς να έχεις 6 διαφορετικές;
Ηρθε επιτέλους στην Ελλάδα, για να σας βοηθήσει να ξεχάσετε για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για πρώτη φορά, 6 διαφορετικές μέθοδοι συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα προσωποποιημένο και οριστικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης.
Ξεχάστε το ξυραφάκι, το κερί και τις ατελείωτες συνεδρίες με laser που από ένα σημείο και μετά δεν προσφέρουν αποτέλεσμα! Εάν πραγματικά θέλετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, γνωρίστε το συνδυαστικό πλάνο 6 μεθόδων.
Οι απόλυτα εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, καταρτίζουν το εξατομικευμένο πλάνο αποκλειστικά για εσάς, αφού πραγματοποιήσουν μία σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τριχοθυλακίου, δερματογραφία κ.α.) ώστε να καθορίσουν τις μεθόδους που ανταποκρίνονται στη δική σας περίπτωση! Παράλληλα αναλύονται διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τριχοφυΐα, όπως το ορμονικό προφίλ, η περιοχή που μας ενδιαφέρει, οι μέθοδοι που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν.
Ετσι, έχοντας απόλυτη γνώση του προφίλ σας, μπορούμε να καταρτίσουμε το εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών, που μπορεί να απαρτίζεται από 1 έως και 6 διαφορετικές μεθόδους συνδυαστικά κάθε φορά, καθώς μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε τριχοθυλάκιο ξεχωριστά και άρα να προσφέρουμε οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.
Ενας ακόμα μύθος καταρρίπτεται! Δεν χρειάζεται να έχουν εμφανιστεί οι τρίχες για να πραγματοποιήσουμε μία συνεδρία αποτρίχωσης! Γι’ αυτό, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του HAIRLESS® βρίσκονται δίπλα σας, για να σας κατευθύνουν τόσο για τη συχνότητα των συνεδριών, όσο και για τη μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθήσετε στην επόμενη επίσκεψή σας για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

ALEXANDRITIS
ΔΙΟΔΙΚΟ
ΠΑΛΜΙΚΟ
ND YAG
ENZYMIKH
ΘΕΡΜΙΚΗ