Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Grand Forest Metsovo

 

Grand Forest Metsovo Κάντε κράτηση online

  Grand Forest Metsovo Κάντε κράτηση online

   Grand Forest Metsovo

   Ιδανική απόδραση στο Grand Forest Metsovo των τεσσάρων εποχών ..

   Απόλυτη χαλάρωση σε ένα ξενοδοχείο με αισθητική , ορόσημο στο Μέτσοβο !

    

   Ένα ξενοδοχείο αρμονικά δεμένο με τη φύση, σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά με θέα που κόβει την ανάσα, μέσα σε ένα ανέγγιχτο δάσος πεύκων και ελάτων. Υπηρεσίες μοναδικές στην περιοχή, πραγματικής φιλοξενίας με οδηγό την ποιότητα των πέντε αστέρων.

   Το Grand Forest Metsovo περιμένει να σας υποδεχτεί για μια μοναδική εξόρμηση, να δοκιμάσετε τις γαστρονομικές του προτάσεις, να αφεθείτε στη φροντίδα του Fontus Spa με τις δύο πισίνες και να επιλέξετε από τις δεκάδες εμπειρίες που έχει να προσφέρει η γύρω περιοχή.

   Μέτσοβο

   Εκεί που ενώνονται η Μακεδονία με την Θεσσαλία και την Ήπειρο, σε υψόμετρο 1150μ., βρίσκεται το Μέτσοβο. Μία περιοχή που προβάλλει μέσω του φυσικού της τοπίου, μία άλλη όψη της ορεινής Ελλάδας. Το Μέτσοβο, γνωστό ως τόπος καταγωγής εθνικών ευεργετών και σπουδαίων ανδρών όπως ο Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας, Γεώργιος Αβέρωφ, Νικόλαος Στουρνάρας, Βαρώνος Μιχαήλ Τοσίτσας και πολλών ακόμη που συνέβαλαν στην νεότερη ελληνική ιστορία, κατοικείται από περισσότερους από 3,500 μόνιμους κατοίκους οι οποίοι συνδυάζουν τον παραδοσιακό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο να σας προσφέρουμε εμπειρίες τεσσάρων εποχών.

    

   Με πανοραμική θέα, που κόβει την ανάσα, στο Μέτσοβο και τις γύρω οροσειρές, τα 62 δωμάτια και σουίτες του Grand Forest Metsovo χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Η διακόσμηση συνδυάζει τη λιτή, σύγχρονη αισθητική με τη γοητεία των φυσικών υλικών, δημιουργώντας ένα χώρο ατμοσφαιρικό και ρομαντικό, σε απόλυτη αρμονία με την υπέροχη φύση.

   Οι ευρύχωρες και όμορφα διακοσμημένες σουίτες του Grand Forest Metsovo προσφέρουν εκτός του υπνοδωματίου, πολυτελές καθιστικό με τζάκι και μοντέρνα επίπλωση, και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην φιλοξενία.

   Γαστρονομία
   Spa & Ευεξία
   Meetings & Events
   Εμπειρίες