Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

GOUMAS BEAUTYMED

 

GOUMAS BEAUTYMED Κάντε κράτηση online

  GOUMAS BEAUTYMED Κάντε κράτηση online

   GOUMAS BEAUTYMED

   H Εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ιδρύθηκε για να καλύψει την ανάγκη του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής για σύγχρονη τεχνολογία με άμεσα αποτελέσματα.
   Για τον σκοπό αυτό αξιοποιούμε την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών και συνεργατών μας προς όφελος του δικτύου μας.Το δικτυό μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο και περιλαμβάνει κέντρα αισθητικής , ιατρεία, κλινικές, χώρους SPA, γυμναστήρια, ξενοδοχεία.
   Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα , στελεχωμένα πάντα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας.
   Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών πάντοτε από πτυχιούχους αισθητικούς και γιατρούς.
   Επιπλέον για την τεχνική υποστήριξη έχουν επιλεγεί στελέχη με πολυετή εμπειρία που μπορούν να αναταποκριθούν άμεσα με γνώμονα την ταχύτητα και την ασφάλεια.
   Στην εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ η αναζήτηση για καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες είναι συνεχής. Για τον σκοπό αυτό δραστηριοποιούνται διεθνείς εταιρείες (BRANDS) με ηγετικό ρόλο σε μηχανήματα αποτρίχωσης LASER® & IPL® , μηχανήματα αντιγήρανσης RF® ραδιοσυχνότητες, καθώς και μηχανήματα για εξάλειψη πάχους και κυτταρίτιδας CAVITATION® , CRYOLIPOLISIS®.
   Τέλος, μετά από 12 και πλέον χρόνια επιτυχημένης αντπροσώπευσης διεθνών brands στο χώρο των μηχανημάτων αισθητικής και ιατρικής αισθητικής έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε σε ένα ευρύ δίκτυο κατασκευαστών εξωτερικού TAILOR MADE® παραγγελίες με επιλογή τεχνικών χαρακτηριστικών για την κάθε συσκευή από τον γιατρό ή αισθητικό.
   Στην εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ η υπόσχεσή μας είναι ότι δεν εφησυχάζουμε ποτέ , βαδίζοντας πάντα στον δρόμο της καινοτομίας προς το συμφέρον του επαγγελματία και τις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτή για ομορφιά και υγεία.
   Η Εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ επένδυσε στον τομέα της έρευνας και της υψηλής τεχνολογίας έχοντας ως όραμα να παρουσιάσει στους επαγγελματίες αισθητικούς και γιατρούς, μηχανήματα για όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος δίνοντάς τους την δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος που οι ίδιοι θέλουν , προκειμένου να έχουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα που χρειάζoνται.Για το σκοπό αυτό ίδρυσε ένα ολοκληρωμένο τμήμα εξειδικευμένων τεχνικών και γιατρών που ελέγχει κάθε φορά σε όλα τα στάδια της θεραπείας την ασφάλεια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της χρήσης των τεχνικών προδιαγραφών που έχει ζητήσει ο επαγγελματίας.
   Επιπλέον, από τον Νοέμβριο του 2009 κατάφερε με την σBLUE συνεργασία εργαστηρίων παραγωγής μηχανημάτων στο εξωτερικό να παράγει και μηχανήματα Medical όπως για παράδειγμα I.P.L , RF, CAVITATION, CRYOLIPOLISIS, με μεγάλη επιλογή στην ένταση και την παραγόμενη ενέργεια έτσι ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να παραγγείλει το μηχάνημα που επιθυμεί με την ενέργεια που ο ίδιος θέλει χωρίς να πληρώνει επιπλέον δυνατότητες που δεν χρειάζεται .
   Η συνεργασία με τα εργαστήρια παραγωγής μηχανημάτων στο εξωτερικό οδήγησε την εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ να είναι η Νο 1 επιλογή των αισθητικών και γιατρών που αναζητούν ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές συγκρινόμενες με τιμές τρίτων χωρών αλλά και με τιμές 50% φθηνότερες από οποιοδήποτε αντίστοιχο ευρωπαϊκό, αμερικάνικο ή άλλο μηχάνημα.
   Σήμερα, η εταιρεία Goumas μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην πώληση μηχανημάτων αισθητικής , μπορεί να υπερηφανεύεται γιατί είναι η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να υλοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των αισθητικών για μηχανήματα αισθητικής και ιατρικής αισθητικής Tailor made που να καλύπτει όλη την γκάμα των αναγκών των επαγγελματιών ώστε να μπορούν να φτιάχνουν οι ίδιοι το μηχάνημα που θέλουν στην τιμή που θέλουν.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να γίνεται κατανοητό πια minimum τεχνικά χαρακτηριστικά απαιτούνται για να είναι αποτελεσματική αλλά και ασφαλής η κάθε θεραπεία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό στο χώρο του πελάτη για τον μηχανισμό δράσης της θεραπείας που θέλει να επιλέξει. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η απαραίτητη τεχνογνωσία σχετικά με το τι χρειάζεται και τι όχι για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, για όλα τα μηχανήματα παρέχεται έγκριση πιστοποίησης CE .

    

   Μηχανήματα Αισθητικής
   IPL-VPL Laser Αποτρίχωσης
   Active oxygen -ISOL
   DERMATUDE Metatherapy
   Ιατρική Αισθητική Cryolipolysis
   PB Serum Ενζυμα