Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

GB Spa – Beauty & Health Spa

 

GB Spa – Beauty & Health Spa

+30 210 3330799 / 772

GB Spa – Beauty & Health Spa

Στην καρδιά του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, το GB Spa – Beauty & Health Spa, καταπλήσσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη spa με μία φρέσκια και πρωτοποριακή προσέγγιση στην ολική ευζωία. Από τις αρχαίες ολιστικές τελετουργίες μέχρι την πιο μοντέρνα φροντίδα του δέρματος, κάθε περιποίηση υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση. Επιλέξτε μέσα από μία πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών περιποιήσεων και μασάζ για μία υπερβατική εμπειρία περιποίησης και αποκατάστασης.

Το Modern Fitness Studio παρουσιάζει ένα μεγάλο εύρος εξοπλισμού Life Fitness® Cardio & Resistance συμπεριλαμβανομένων διαδρόμων, ποδηλάτων και ελλειπτικών μηχανημάτων με ενσωματωμένες επίπεδες οθόνες τηλεόρασης. Οι άριστα εκπαιδευμένοι προσωπικοί γυμναστές είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με το ισχύον πρόγραμμα γυμναστικής σας ή να συνθέσουν ένα νέο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο χώρος της εσωτερικής πισίνας του GB Spa σας καλωσορίζει στο ήρεμο περιβάλλον της. Η ανάμιξη των αποχρώσεων που θυμίζει Αιγαίο σε συνδυασμό με την κομψή διακόσμηση, δημιουργούν μία διαχρονική νότα η οποία αποπνέει ακόμα και τα κλασικά συναισθήματα των αρχαίων ρωμαϊκών λουτρών. Σε άψογη θερμοκρασία όλο το χρόνο, το βαθύ τιρκουάζ χρώμα της 13 μέτρων πισίνας, αντανακλά ιδανικά το λευκό μάρμαρο στους τοίχους και τα πατώματα.

Η χρήση της εσωτερικής πισίνας του GB Spa με το μεταλλικό νερό με όζον επαναφέρει το σώμα στην κανονική του λειτουργία μόλις σε δεκαπέντε λεπτά και το προετοιμάζει για ένα από τα ακόλουθα : ατμόλουτρα , φινλανδική σάουνα , σιντριβάνι πάγου – Ice Fountain (ιδανικό για τη σύσφιγξη του δέρματος και τη μείωση των φλεγμονών), ποδόλουτρο (ιδανικό για την επαναφορά του κυκλοφορικού στα κουρασμένα πόδια). Τα ακόλουθα ονομαστά ατμόλουτρα του ξενοδοχείου έχουν μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες : Herbal Steam BathAmethyst GrottoLaconium.

Περιποιήσεις & Προϊόντα
Θεραπείες & Προϊόντα
Hair Spa Salon