Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Freddy Makeup Stage

 

Freddy Makeup Stage Κάντε κράτηση online

  Freddy Makeup Stage Κάντε κράτηση online

   Freddy Makeup Stage

   Είναι συναρπαστικό το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς αν και ο δρόμος πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολος, γεμάτος προκλήσεις. Διανύοντάς τον συγκέντρωσα μεγάλο φορτίο γνώσης και εμπειρίας, που σήμερα επιθυμώ να μοιραστώ με τα «παιδιά» μου. «Παιδιά» μου θεωρώ όλους εσάς, τους νέους ανθρώπους που βάζουν το «θέλω» τους πάνω από όλα και είναι αποφασισμένοι με σκληρή δουλειά να κατακτήσουν τη γνώση και να φθάσουν στη δημιουργία, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση που τους αναλογεί στην αγορά εργασίας. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας και θέλω να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε μαζί. Να φέρουμε την ανατροπή.
   Τρόπος σκέψης και επιτυχία
   Στόχος του εκπαιδευτικού εγχειρήματος του εργαστηρίου Freddy Make Up Stage είναι οι απόφοιτοι να πατήσουν γερά στα πόδια τους ως επαγγελματίες και να καθιερωθούν. Να τους ζητούν για δουλειά και όχι εκείνοι να την επιδιώκουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει τεράστια σημασία η συμμετοχή σπουδαστών μας σε δημοφιλή και προβεβλημένα events καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.Δεν διεκδικώ ασφαλώς την απόλυτη σοφία, όμως η επαγγελματική μου πορεία με δίδαξε μεθόδους επιτυχίας. Δούλεψα σκληρά σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και κατέκτησα τη δύσβατη κορυφή. Στον ίδιο δρόμο βαδίζουν τώρα και οι απόφοιτοι του εργαστηρίου FREDDY MAKEUP STAGE εφαρμόζοντας μεν μια δοκιμασμένη συνταγή, στην οποία όμως έχουν βάλει την προσωπική τους, ξεχωριστή πινελιά.
   Το ταξίδι δεν είναι εύκολο, αξίζει όμως η προσπάθεια εάν συμμεριστείτε τη φιλοσοφία μας που στις βασικές αρχές της περιλαμβάνει την επιστροφή σε θεμελιώδεις αξίες προσωπικής ανάπτυξης: μεστή εκπαίδευση, γνώση, καλλιέργεια και αποδασιστικότητα. Αυτά τα στοιχεία είναι που εξασφαλίζουν την ανέλιξη, την επιτυχία και τηνεπαγγελματική αποκατάσταση.

   Τμήμα Μακιγιάζ
   Τμήμα Κομμωτικής
   Τμήμα Αισθητικης
   Τμήμα Νυχιών