Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Fish Spa

Fish Spa

Η εταιρία BlueFish Aquariums & Pets δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ενυδρείων και εμπορίας ψαριών τα τελευταία 15 χρόνια. Η ιστοσελίδα Fish Spa δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των αναγκών στην προμήθεια ενυδρείων και ψαριών ειδικά για την ιχθυοθεραπεία.
Σχεδιασμός, Κατασκευή & Εγκατάσταση Ενυδρείων Fish Spa
Η εταιρία BlueFish Aquariums, με εξειδίκευση στην κατασκευή και εμπορία ενυδρείων και την προμήθεια διακοσμητικών ψαριών και ασπόνδυλων, είναι δίπλα σας για την κατασκευή της δικής σας επιχείρησης Fish Spa.
50+ Εγκαταστάσεις Συστημάτων Fish Spa σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
Μιλάμε με έργα και όχι με λόγια! Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας και οι καλαίσθητες δουλειές μας είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να καστασκευάσουμε ότι μας ζητήσετε, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

 

Το ψάρι Garra Rufa ή Doctor Fish ανακαλύφθηκε στο Kangal της Τουρκίας και για πολλά χρόνια αποτελούσε μια εξαιρετική μέθοδο απολέπισης και θεραπείας του δέρματος από παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση.

Η διαφορά του με τα υπόλοιπα ψάρια είναι ότι δεν έχει δόντια και εκκρίνει ένα ένζυμο, την διαθανόλη, ουσία που βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος.

Εκτός από τις θεραπευτικές του ικανότητες, το Garra Rufa βοηθάει στην ενεργοποίηση διάφορων σημείων βελονισμού των κάτω άκρων, που εξισσοροπούν το νευρικό μας σύστημα και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Η ανάλαφρη αίσθηση μετά από 1 συνεδρία με τα ψάρια αυτά, αφήνει μια αίσθηση χαλάρωσης, ξεκούρασης και αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο SPA.

Προμήθεια των αυθεντικών «doctor fish» με πιστοποιητικά γνησιότητας και στο μέγεθος που θέλετε. Garra Rufa ψάρια για καταστήματα Fish Spa από την Blue Fish Aquariums