Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Farmona Cosmetics

 

Farmona Cosmetics

+30 2114043907 / +30 6951336636

Farmona Cosmetics

Η εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών Farmona ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία της Πολωνίας και η φιλοσοφία της Εταιρείας βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών των φυτών. Τα προϊόντα μας σύντομα κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Η τρέχουσα συλλογή της Farmona περιλαμβάνει πάνω από 450 προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών. Τα πρόσφατα χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί στην επαγγελματική κοσμητολογία και στα προϊόντα Wellness & Spa.
Το 2007, η εταιρεία Farmona κυκλοφόρησε στην αγορά μια νέα όψη της λειτουργίας της από την Farmona Hotel Business & SPA στην Κρακοβία, παρέχοντας εγκαταστάσεις για εκπαίδευση και συνεδριάσεις Κοσμητολόγων και Αισθητικών καθώς και 200 τμ. χώρο Ευεξίας & SPA. Το άνετο και ζεστό ξενοδοχείο για 60 επισκέπτες, ανατολίτικης χροιάς, είναι το ιδανικό μέρος για όσους εκτιμούν τους εκλεπτισμένους και απλούς εσωτερικούς χώρους, τη διακριτική φροντίδα του προσωπικού και το ενδιαφέρον για τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής. Το κλειδί της επιτυχίας για την Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών Farmona έγκειται στο εταιρικό όραμα ανάπτυξης, επαγγελματικής διοίκησης, ευρωστίας και φερεγγυότητας.
Στις αρχές του 2012 η Farmona – ως η πρώτη πολωνική εταιρεία καλλυντικών – άρχισε την εφαρμογή των προτύπων GMP που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την αγνότητα των πρώτων υλών και των συστατικών που χρησιμοποιούνται κατά το τελικό φινίρισμα του προϊόντος.
Στα μέσα του 2012, στην Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών Farmona χορηγήθηκε η πιστοποίηση με αριθ. 22716:2007. Αυτή η πιστοποίηση είναι ένα πρότυπο Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) στον τομέα της παρασκευής καλλυντικών. Παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την παραγωγή, την επίβλεψη, την αποθήκευση και μεταφορά των καλλυντικών καθώς επίσης και την αποθήκευση των τελικών προϊόντων. Επίσης, καθορίζει τις λεπτομερείς απαιτήσεις αναφορικά με το προσωπικό. Διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια των πελατών μας έχει υψηλή ποιότητα – από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι την τελική τοποθέτησή του σε ράφι καταστήματος.
Η Farmona είναι μια από τις πρώτες εταιρείες καλλυντικών στην Πολωνία πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22716, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε θέσει σε κίνηση νέα πρότυπα ποιότητας. Από τις 11 Ιουλίου 2013, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες υποχρεούνται να εφαρμόζουν τις αρχές του προτύπου Good Manufacturing Practice (GMP)σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 1223/2009/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα. Τα οφέλη που πηγάζουν από την εφαρμογή του GMP περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη διοίκηση, το σύστημα λήψης αποφάσεων, την οργάνωση της εσωτερικής δομής, την αυξημένη παραγωγικότητα, τη βελτιωμένη εικόνα και φερεγγυότητα μεταξύ των εταίρων.

 

Πρόσωπο
Σώμα
Μαλλιά
Αντηλιακά
Προσωπική Φροντίδα