Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Φάρμα Μπράλου

 

Φάρμα Μπράλου

213 04 55 929 & 6944 950555

Φάρμα Μπράλου

Η Φάρμα μας βρίσκεται στον Μπράλο Φθιώτιδας, σε υψόμετρο 650 μέτρων. Σε μία έκταση περίπου 350 στρεμμάτων, εκτρέφουμε ζώα ελευθέρας βοσκής και παράγουμε τις δικές μας ζωοτροφές αλλά και δημητριακά, λαχανικά και φρούτα. Είμαστε οι μοναδικοί εγχώριοι εκτροφείς Black Angus Purebred 100% και οι πρώτοι που φέραμε το σιτεμένο κρέας στο τραπέζι του Έλληνα καταναλωτή.
Ακόμα, εκτρέφουμε φυλές Charolais, Limousin, Aubrac, Red Angus, μακεδονικούς νεροβούβαλους αλλά και ελληνικές βραχυκερατικές αγελάδες κλπ. Επίσης εγχώριες και ξένες φυλές αιγοπροβάτων, χοίρους, ελληνικό Μαύρο Χοίρο, κοτόπουλα, φασιανούς, πάπιες, χήνες, πέρδικες, γαλοπούλες, ορτύκια, και φραγκόκοτες.
Στη Φάρμα Μπράλου αυτό που επιδιώκουμε πάντα είναι η διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής και ο σεβασμός στη φύση. Για το λόγο, αυτό, δημιουργήσαμε για τα ζώα μας καταλύματα από πέτρα και ξύλο, ενταγμένα στο τοπίο ώστε να μην διαταράσσεται η φυσική ομορφιά του τοπίου. Οι πάπιες και οι χήνες έχουν τη δική τους λίμνη και τα βουβάλια έχουν το απαραίτητο σκάμμα για λασπόλουτρο.
Θέλουμε να ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Καλλιεργούμε σιτάρι, καλαμπόκι, βρώμη, κριθάρι, τριφύλλι, λούπινα και βίκο για την τροφή των ζώων στους θερινούς μήνες που δεν υπάρχει χορτάρι για ελεύθερη βοσκή.
Η φάρμα διαθέτει ελαιώνα με αγριελιές που παράγουν εξαιρετικό ελαιόλαδο, οπωροφόρα δένδρα, μελίσσια, καλοκαιρινό μποστάνι, αρωματικά φυτά και όσπρια. Από το γάλα παράγουμε γιαούρτι και φέτα. Από το κρέας εξαιρετικά λουκάνικα και αλλαντικά. Παράγουμε επίσης χειροποίητα ζυμαρικά και σπιτικές μαρμελάδες άριστης ποιότητας.
Η δραστηριότητα της Φάρμας Μπράλου κινείται σε 3 άξονες:
* την καλλιέργεια
* την πρωτογενή παραγωγή & εκτροφή
* τη μεταποίηση

Από τη φάρμα μας στο τραπέζι σας
Πιστεύουμε στη φυσική, ήπια εκτροφή και διαβίωση των ζώων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του κρέατος που προσφέρουμε, αλλά και πως τα ζώα θα ζήσουν με τρόπο που να μην αντιβαίνει τη φύση τους.
Για το λόγο αυτό καλλιεργούμε τα κτήματα και εκτρέφουμε το ζωικό μας κεφάλαιο κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες με ευαισθησία και σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, ορμονών, και αντιβιοτικών.
Όλα μας τα ζώα και πουλερικά μεγαλώνουν:
• Χωρίς Αντιβιοτικά
• Χωρίς Ορμόνες
• Μόνο με 100% φυτικές τροφές, χωρίς ζωικά πρόσθετα
• Σε συνθήκες ελεύθερου σταβλισμού
Είμαστε αφοσιωμένοι με πάθος, στην παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας, σε προσιτή τιμή! Αυτό σημαίνει πως εφαρμόζουμε πρακτικές ήπιας και φυσικής εκτροφής με σεβασμό στα ζώα, στο περιβάλλον και επομένως στους καταναλωτές μας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

DELICATESSEN

ΜΟΣΧΑΡΙ

ΜΟΣΧΑΡΙ BLACK ANGUS

ΜΟΣΧΑΡΙ DRY AGED

ΧΟΙΡΙΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ & ΚΥΝΗΓΙ

ΑΡΝΙ / ΚΑΤΣΙΚΙ

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ / ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΡΝΙΟΥ

ΑΥΓΑ

**

ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η Ζεστή Κουζίνα στην Κηφισιά, κάθε μέρα από Δευτέρα έως και το Σάββατο, ετοιμάζει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα για εσάς που αναζητάτε ποιοτική τροφή για το οικογενειακό σας τραπέζι, χωρίς κανένα συμβιβασμό . Τα κρέατα προέρχονται όλα από τη φάρμα μας ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.
Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας από την προηγούμενη ημέρα. Μπορούμε να τροποποιήσουμε κάποια από τα συστατικά των πιάτων ανάλογα με τις διαιτολογικές σας απαιτήσεις μετά από έγκαιρη επικοινωνία.
Όλοι οι ζωμοί παρασκευάζονται από εμάς καθημερινά όπως και το φύλλο για τις πίτες μας που ανοίγεται στο χέρι με ξυλίκι.
Αναλαμβάνουμε επίσης menu παιδικών party με κεφτεδάκια, πίτσες (με αλλαντικά παραγωγής μας), κοτομπουκιές και mini σουβλάκια από κοτόπουλο ή χοιρινό. Πάντα με την ποιοτική εγγύηση της Φάρμας Μπράλου!

**

METT THE MEAT

*

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

**

Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά,
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 210 2713126 & 6944950555
**
Μηλιώνη 9, Κολωνάκι 106 73
Τηλέφωνα επικοινωνίας κρεοπωλείου:
213 04 55 929 & 6944 950555
Ώρες λειτουργίας : ΔΕΥ-ΤΕΤ- ΣΑΒ 09:00 -17:00
TΡΙ -ΠΕΜ -ΠΑΡ 09:00 -20:00
**