Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Elements Day Spa

Elements Day Spa

Το Elements Day Spa δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα χώρο χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας. Σε μια εποχή που κυριαρχούν οι έντονοι ρυθμοί ζωής και οι ολοένα αυξανόμενοι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι επισκέπτες μας μπορούν να εξασφαλίσουν στιγμές απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας στους ειδικά διαμορφωμένους για αυτό χώρους μας.

Στο Elements Day Spa, η φιλοσοφία που κυριαρχεί είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την φυσική ισορροπία των τεσσάρων στοιχείων της φύσης. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: η φωτιάη γη, ο αέρας και το νερό σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, αποτελούν την βάση για τον ορατό μας κόσμο. Καθώς η  φωτιά είναι θερμή,  η γη ξηρή , ο αέρας ψυχρός και το νερό υγρό,  διασφαλίζεται η απόλυτη φυσική ισορροπία.

Βασίζεται κυρίως στην αρμονία μεταξύ σώματος και νου. Αυτό επιτυγχάνεται σ’ ένα day spa υψηλών προδιαγραφών, το Elements Day Spa , που συνδυάζει την απλότητα με την προσιτή πολυτέλεια, όπου κανείς μπορεί να καλύψει τις προσωπικές του ανάγκες για ομορφιά και χαλάρωση.

Το επιστημονικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Elements Day Spa, αναγνωρίζοντας και καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων, καθιστά κάθε σας επίσκεψη ένα ταξίδι απόλυτης ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Θεραπείες Προσώπου
Θεραπείες Σώματος
Αποτρίχωση