Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Elatos Resort & Health Club

 

Elatos Resort & Health Club Κάντε κράτηση online

  Elatos Resort & Health Club Κάντε κράτηση online

   Elatos Resort & Health Club

   Καλωσορίσατε στην καρδιά του Παρνασσού, στο Elatos Resort & Health Club! 

   Πρωτοποριακό στο χώρο του ορεινού τουρισμού, το Elatos Resort & Health Club άρχισε να λειτουργεί το 1996 με στόχο να υπηρετήσει πιστά την βασική του αρχή και φιλοσοφία: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.

   Σε υψόμετρο 1.300 μέτρων ζει και αναπνέει σε μια μοναδική τοποθεσία από τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές του βουνού.

   Μόνο λίγες ώρες από τη βουή της πόλης, το Elatos Resort & Health Club σε κοντινή απόσταση από τα Xιονοδρομικά Kέντρα του Παρνασσού και το πανάρχαιο πολιτισμό και την ιστορία των Δελφών, προσφέρει απλόχερα την ηρεμία και την αρμονία της Ελληνικής φύσης,  χειμώνα – καλοκαίρι.

   Κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από φυσικά υλικά, το ξύλο και την πέτρα, αποτελείται από το Club House και 39 αυτόνομα chalets που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

   Ζήστε τη φιλοσοφία του Elatos Resort & Health Club, τη σημασία στη λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και γοητευτικό. Χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε, γευθείτε, κολυμπήστε, παίξτε, διασκεδάστε, γυμναστείτε, εργαστείτε, ξεκουραστείτε, ακούστε ήχους του δάσους που έχετε ξεχάσει από τα παιδικά σας  χρόνια ή που δεν ακούσατε ποτέ έως τώρα, και γιατί όχι, γιορτάστε κοντά μας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

   Διαμονή

   Το Elatos Resort & Health Club δημιουργήθηκε με μεράκι και κέφι με την προοπτική να συνδέσει αρμονικά τις παραδοσιακές αρχές της Eλληνικής φιλοξενίας με τις ανέσεις που απαιτεί ο σύγχρονος επισκέπτης, μακριά από το άγχος και τις απαιτήσεις των ρυθμών της πόλης.

   Τα 39 αυτόνομα chalets προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους, αλλά κυρίως με τον απόλυτο εναρμονισμό τους με το φυσικό περιβάλλον.

   Τα chalets, ανάλογα με τον τύπο τους, μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα σε δύο ή τρία υπνοδωμάτια και τις σοφίτες τους. Στο Elatos Resort & Health Club θα νιώσετε πραγματικά ιδιοκτήτες του chalet σας!

   Ελάτε με το κατοικίδιό σας!

   Απαραίτητη η προηγούμενη ενημέρωση της Υποδοχής κατά τη διαδικασία της κράτησης.

   Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα στο ξενοδοχείο χωρίς επιπλέον χρέωση και επιτρέπονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους εκτός των εσωτερικών χώρων των Επισιτιστικών Τμημάτων.

   Health Club
   Club House
   Εστιατόριο
   Bar
   Mini Club