Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ελαίας γη

 

Ελαίας γη Κάντε κράτηση online

210-6200005, 210-6206433
http://www.eleasgi.gr/

  Ελαίας γη Κάντε κράτηση online

  210-6200005, 210-6206433
  http://www.eleasgi.gr/

   Ελαίας γη

   Μέσα από ένα γευστικό ταξίδι στο χρόνο, την ελληνική γη και τα προϊόντα που μας δίνει, τα έθιμα και τις συνήθειες, αλλά και μέσα από δημιουργικές επεμβάσεις στην παραδοσιακή μας κουζίνα, που πρωταρχικό σκοπό έχουν να φρεσκάρουν, να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις γευστικές μας αναφορές στις βαθύτερες ρίζες της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης, φέρνουμε στο πιάτο σας μια ιδιαίτερη ποικιλία εξαίρετων εδεσμάτων, με εποχιακά μόνο προϊόντα, σε μενού γευσιγνωσίας.
   Ελαίας γη …είναι όμως και ο τίτλος μιας ιστορίας ελληνικής, ενός μύθου αληθινού και «αιωνόβιου», που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, της κουλτούρας και… της κουζίνας μας. Στο Ελαίας γη, τα πάντα είναι μαγειρεμένα μόνο με ελαιόλαδο. Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο, που προστίθεται προς το τέλος για να σας προσφέρουμε όλη την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας όπου αναμφισβήτητα πρωταγωνιστεί το χρυσοπράσινο απόσταγμα της τιμημένης ελιάς.
   Φιλεύουμε Ελλάδα…
   Στο γνωστό χώρο στη Πολιτεία που ατενίζει την πόλη από ψηλά η ζεστή ατμόσφαιρα με ζεστούς χρωματισμούς και η θέα θα σας καταπλήξει! για να φτάσει κάνεις στο «ελαίας γη» θα πρέπει πρώτα να περάσει από το κελάρι, μέσα από ένα δαιδαλώδη διάδρομο με αραδιασμένα κρασιά, μια ατμοσφαιρική διαδρομή στα μονοπάτια του κρασιού, όπου στο τέρμα της διαδρομής θα σας κεράσουμε τσίπουρο και μαστίχα Χίου.
   Ανεβαίνοντας, θα συναντήσει κανείς το παλιό μανάβικο, ράφια με παραδοσιακά αντικείμενα, βάζα με γλυκά του κουταλιού και μπουκάλια με αρωματισμένο ελαιόλαδο να δίνουν μια σκηνογραφική διάθεση στη διακόσμηση.

   Στη διάθεσή σας έχετε να απολαύσετε, δύο επιλεγμένα μενού με concept γευσιγνωσίας 24 και 14 γεύσεων, αλλά και επιλογές από τον κατάλογο, ζωντανεύοντας μνήμες – εικόνες και στιγμές – από σπιτικό, οικογενειακό ή παρεΐστικο, ελληνικό τραπέζι. Ένα τραπέζι στρωμένο κοντά στον παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο, όπου ψήνονται καθημερινά το ψωμί μας, τα μαγειρευτά μας, ακόμα και κάποια από τα γλυκά μας ή στη δροσερή βεράντα με τα πλατάνια που ατενίζει όλη την πόλη από ψηλά.
   Τα πάντα είναι φτιαγμένα, μάλιστα, από εποχιακά μόνο προϊόντα για να αποπνέουν όλη τη φρεσκάδα της φύσης, αλλάζουν σχεδόν κάθε δυο μήνες, υπακούοντας στις επιταγές των 4 εποχών! Έτσι δε λείπουν ποτέ και οι εκπλήξεις από το τραπέζι σας, καθώς υλικά και ιδέες ανανεώνονται συνεχώς. Στο Ελαίας γη, τα πάντα είναι μαγειρεμένα μόνο με ελαιόλαδο. Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο, που προστίθεται προς το τέλος για να σας προσφέρουμε όλη την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας.
   Στο Ελαίας γη, κοντολογίς, περήφανα σας φιλεύουμε την Ελλάδα στο πιάτο!
   Γεύση από Ελλάδα…
   Μια, ιδιαίτερα προσεκτικά, επιλεγμένη σειρά λευκών, ροζέ και ερυθρών κρασιών, από μικρότερους ή μεγαλύτερους αποκλειστικά έλληνες οινοπαραγωγούς, εμφανίζονται στη… σκηνή για να ερμηνεύσουν τους πιο ντελικάτους ρόλους απολαυστικής συνύπαρξης με πιάτα της ελληνικής κουζίνας, κορυφώνοντας τη γευστική σας εμπειρία.