Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Doryssa Seaside Resort

 

Doryssa Seaside Resort Κάντε κράτηση online

  Doryssa Seaside Resort Κάντε κράτηση online

   Doryssa Seaside Resort

   Το Doryssa Seaside Resort,βρίσκεται σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Σάμου και δίπλα στο ιστορικό Πυθαγόρειο.
   Το υψηλών προδιαγραφών συγκρότημα αποτελούμενο απο το κεντρικό ξενοδοχείο αλλά και το παραδοσιακό γραφικό χωριό, απλώνεται πάνω σε μια εντυπωσιακή παραλία με θέα στο Αιγαίο. Aπέχει 2 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του νησιού και 16 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.
   Η τοποθεσία είναι ιδανική και ως βάση για επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα του νησιού όπως το Ευπαλίνειο όρυγμα, υπόγειο υδραγωγείο και σημαντικό τεχνικό έργο της αρχαιότητας, αλλά και το Ηραίον, τον αρχαίο ναό της Ήρας.
   Εμπνευσμένο απο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, το γραφικό μας χωριό θα σας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν γεμάτο χρώματα, γεύσεις και αρώματα.
   Περπατήστε στα λιθόστρωτα δρομάκια, απολαύστε τον ελληνικό καφέ σας στο καφενείο, επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο καθώς και την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας με τις υπέροχες αγιογραφίες, απολαύστε μια ελληνική βραδιά στην πλατεία και γίνετε μέρος μιας ζωντανής παράδοσης.
   Ζώντας σε ένα απο τα 120 παραδοσιακά σπιτάκια του χωριού, την ημέρα βιώνετε την ατμόσφαιρα της αυθεντικής νησιώτικης ζωής ενώ την νύχτα απολαμβάνεται τον απόλυτο ύπνο πάνω σε ενα οικολογικό στρώμα Cocomat.

   Ευεξία
   Η μαγευτική τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα και ένας υπέροχος καταπράσινος κήπος είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για ηρεμία και χαλάρωση. Επισκεφθείτε το spa και αφήστε τους άριστα εκπαιδευμένους θεραπευτές μας να επιλέξουν την κατάλληλη θεραπεία περιποίησης που θα ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε ένα απο τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για την σωματική και ψυχική σας ευεξία.
   Αναζωογονήστε το πρόσωπο και το σώμα σας με αρωματικά βότανα. Μασάζ –ενυδάτωση-αντιγήρανση. Απολαύστε την φροντίδα που σας αξίζει.

   Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου