Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Doctor Fish

Doctor Fish

Τα No1 Fish Spas στην Ελλάδα

Εάν η κούραση και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα πόδια σας από την καθημερινότητα σας απασχολεί έντονα , η καλύτερη λύση είναι μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας! Tο Doctor Fish , μια μικρή όαση ξεκούρασης και ευεξίας , σας περιμένει για να σας κάνει να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε με μια μοναδική θεραπεία που θα κρατήσει το δέρμα σας απαλό, υγιές και λείο.

Tο Doctor Fish είναι ένα από τα πρώτα και πιο γνωστά spa , στο οποίο οι θεραπείες γίνονται σε δεξαμενές με μικρά ψαράκια.

Η θεραπεία που γίνεται με ψάρια έχει κατακτήσει τον κλάδο της ομορφιάς με την ομάδα του Doctor Fish, η οποία αποτελείται από μικροσκοπικά ψάρια γιατρούς να προηγείται. Αυτή η δημοφιλής θεραπεία ομορφιάς χρησιμοποιεί ψάρια Garra rufa , τα οποία αφαιρούν απαλά το νεκρό δέρμα. Το στόμα τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να διώχνουν μακριά το ξηρό δέρμα, είναι εντελώς ανώδυνο καθώς τα ψάρια δεν έχουν δόντια. Τα ψάρια Garra rufa εκκρίνουν ένα ένζυμο,  που συμβάλλει ιδιαίτερα στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο περιποίησης των κάτω άκρων όπου δεν χρησιμοποιούνται ψαλίδια, λίμες ή άλλα αξεσουάρ. Η θεραπεία αυτή είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια και διαδεδομένη παραδοσιακά μέχρι σήμερα σε χώρες της Μέσης Ανατολής και στην Ινδία σε συνδυασμό με ιαματικές πηγές.
Κατά την διάρκεια της θεραπείας οι πελάτες βυθίζουν τα πόδια ή τα χέρια τους σε ένα
γυάλινο ενυδρείο με χλιαρό νερό. Εκεί τα μικρά ψαράκια Garra rufa, αναλαμβάνουν το σημαντικό τους έργο! Καθαρίζουν το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα και απομακρύνουν τον γερασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας σας ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν σημεία βελονισμού στα πόδια και με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, τη χαλάρωση όλου του σώματος και τη γενικότερη αίσθηση ευεξίας και ξεκούρασης.

Το ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό του Doctor Fish που θα σας καλωσορίσει , θα σας εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία και θα σας οδηγήσει στην πιο απολαυστική ώρα της ημέρας σας!

Το Doctor Fish πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής , μιας και το νερό
αποστειρώνεται 24 ώρες το 24ωρο , καθιστώντας την διαδικασία της θεραπείας απολύτως ασφαλή μιας και οι ιοί και οι ασθένειες δεν μπορούν να μεταφερθούν μέσω του νερού.

 

Το Doctor Fish εκτός από την Αθήνα έχει άλλους δύο χώρους που μπορείτε να επισκεφτείτε. Βρίσκεται κοντά στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, στην παλιά πόλη και στη διεύθυνση :
Καραολή & Δημητρίου 26 ( Χρυσάνθου
Επισκόπου Γωνία )
Παλιό Λιμάνι, Χανιά, Κρήτη
Τηλέφωνο: 2821042222

 

Και ο δεύτερος χώρος του Doctor Fish βρίσκεται κοντά στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από την πλατεία Λιονταριών , στη διεύθυνση :
25ης Αυγούστου 13
Κοντά στο Ενετικό Λιμάνι & το κάστρο του
Κούλε, Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλέφωνο: 2810287879

Day Spa
Nail Bar
Μασάζ