Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Divani Apollon Palace & Thalasso

 

Divani Apollon Palace & Thalasso Κάντε κράτηση online

  Divani Apollon Palace & Thalasso Κάντε κράτηση online

   Divani Apollon Palace & Thalasso

   Απολαύστε την μαγεία στο Divani Apollon Palace & Thalasso

   Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα είναι περήφανο μέλος των Leading hotels of the word. Αυτό το πολυτελές  παραθαλάσσιο resort βρίσκεται στο πολυτελές προάστιο της Βουλιαγμένης, σε απόσταση μόλις 18 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν τις ανέσεις της ιδιωτικής παραλίας και του πολυβραβευμένου μας Spa στην Αθήνα.

   Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό, που θα ικανοποιήσει τόσο τις ανάγκες σας για χαλάρωση όσο και τις επαγγελματικές σας ανάγκες, προσφέροντας σας ήρεμη πολυτέλεια στην φημισμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα.

   Στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα στεγάζεται το Divani Athens και Κέντρο Θαλασσοθεραπείας. Το Spa και Κέντρο Θαλασσοθεραπείας, συνολικού εμβαδού 3.500 m2, αποτελεί το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αττική.
   Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί ένα πολυτελές αθηναϊκό ξενοδοχείο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε μια πανέμορφη τοποθεσία και αποτελεί πρότυπο πολυτελούς φιλοξενίας.

   Σε μια πανέμορφη τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει

   αναζωογονητικά προγράμματα θαλασσοθεραπείας, σε συνδυασμό με ορισμένες από τις καλύτερες θεραπείες περιποίησης και προγράμματα ευεξίας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα.

   Θεραπείες

   Οι θεραπείες περιποίησής μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντάς σας μια υψηλής ποιότητας εμπειρία. Για αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει δύο από τις καλύτερες σειρές προϊόντων του είδους τους, τις σειρές St Barth και Thalgo, με προϊόντα και επαγγελματικές θεραπείες εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας.

   Spa & Wellness
   Γαστρονομία
   Συνέδρια & Γάμοι