Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

DERMACON

 

DERMACON Κάντε κράτηση online

  DERMACON Κάντε κράτηση online

   DERMACON

   Η DERMACON δημιουργήθηκε στην Αθήνα πριν από 22 χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας, εξασφαλίζοντας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες που διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.
   Βασική αρχή της DERMACON είναι να προσφέρει στους πελάτες της τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας, τιμής & εξυπηρέτησης. Έτσι, η DERMACON έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με διεθνείς εμπορικούς οίκους, γνωστούς για την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους.
   Παράλληλα, η εταιρία επενδύει σε εξειδικευμένους συμβούλους, ομάδα αισθητικών, πωλητών και τεχνικών, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς σχετικά με τις τάσεις της αγοράς, τα νέα προϊόντα & τις τεχνικές πωλήσεων, προκειμένου να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
   Τέλος, θέτοντας ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η DERMACON διατηρεί Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών με καταρτισμένο και πρόθυμο προσωπικό, ικανό να παρέχει άμεση και υποδειγματική κάλυψη των αναγκών τους.

   Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα είναι:
   MURAD | Λος Άντζελες, HΠΑ – Το πρώτο doctor brand στην ιστορία της Κοσμητολογίας με τις 18 βραβευμένες πατέντες προϊόντων!
   ENERGIST | Ηνωμένο Βασίλειο – Ηγέτης στα συστήματα Πολλαπλού Παλμικού Φωτός, και με τις περισσότερες πωλήσεις VPL στην Ελλάδα!
   RESULTIME by Collin | Γαλλία – Εταιρεία καλλυντικών από το 1957, πρωτοπόρα στη χρήση κολλαγόνου και βιο-μιμητικών μορίων.
   SILHOUET-TONE | Καναδάς – Ποιοτική πρόταση μηχανημάτων Αισθητικής και εξοπλισμού.
   ΜC COSMETICS | Ισπανία – Ιατρικά αναλώσιμα.
   Σήμερα, οι συνεργασίες της εταιρείας, πανελλαδικά, καλύπτουν περισσότερα από 1.500 σημεία πώλησης, περιλαμβάνοντας: ινστιτούτα αισθητικής, χώρους ιατρικής αισθητικής, πλαστικούς χειρούργους, χώρους ευεξίας (SPA) και επιλεγμένα φαρμακεία.

   Καλλυντικά
   Μηχανήματα
   Εξοπλισμός
   Αναλώσιμα
   Υπηρεσίες