Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Crystal Yoga

 

Crystal Yoga Κάντε κράτηση online

210 9936828 / 6977 809221
http://www.crystalyoga.gr/

  Crystal Yoga Κάντε κράτηση online

  210 9936828 / 6977 809221
  http://www.crystalyoga.gr/

   Crystal Yoga

   Στο Crystal Yoga αναζητούμε την εσωτερική και εξωτερική αρμονία μέσα από ομαδική και ατομική εργασία. Στην προσπάθειά μας χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά μέσα από την πολύχρονη εμπειρία.
   Κρύσταλλοι
   Οι φίλοι μας στο ορυκτό βασίλειο, που λόγω της καθαρής δομής τους λειτουργούν ως μετασχηματιστές ενέργειας, είτε με την απλή παρουσία τους στο χώρο όπου ζούμε ή ασκούμαστε είτε με τη στοχευμένη χρήση τους για θεραπεία ή διαλογισμό.
   Ήχοι
   Αρχαία μουσικά όργανα, όπως το γκονγκ και το ντιντζεριντού αλλά και σύγχρονα, όπως οι κρυστάλλινες ηχητικές γαβάθες τα μεταλλόφωνα και οι μελωδοί, γίνονται αρωγοί στον καθαρισμό του ενεργειακού μας πεδίου και τη διάλυση μπλοκαρισμάτων.
   Γιόγκα
   Η εξάσκησή της προσφέρει εξισορροποιημένη ανάπτυξη σε σωματικό συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο και άλλα εργαλεία που η φύση και η ζωή μας έχουν φέρει στο δρόμο μας και έχουμε διαπιστώσει πως διευκολύνουν την εργασία μας.
   Σεμινάρια
   Η διεύρυνση της γνώσης μας τόσο στον κόσμο της yoga όσο και των υπόλοιπων εναλλακτικών προσεγγίσεών μας για την επίτευξη της εξωτερικής και εσωτερικής μας αρμονίας, συμπληρώνεται μέσω τακτικών και έκτακτων σεμιναρίων.

   Ο Νίκος Ζωγράφος, η Ελευθερία Σπυριδάκη και μια ομάδα δασκάλων και μαθητών γιόγκα, στο Studio στην Ηλιούπολη, ειδικεύονται στην Αstanga Vinyasa Yoga, στη Δυναμική Hatha Yoga, στη Yoga για εγκύους, την Ηχοθεραπεία και την Κρυσταλοθεραπεία.
   Εκπαιδεύονται και εκπαιδεύουν γύρω από τη θεραπευτική δύναμη της yoga, η οποία και επιτρέπει στον άνθρωπο να ζήσει τη ζωή του με πληρότητα και να αναπτύξει ολιστικά το δυναμικό του.

   Yoga
   Κρυσταλλοθεραπεία
   Ηχοθεραπεία
   Ανθοϊάματα
   Σεμινάρια