Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Cocoon Urban Spa

Cocoon Urban Spa

To Cocoon Urban Spa ιδρύθηκε το Ιανουάριο 2002 από τη Λίλη και τη Μαρία Πουλάδα με στόχο να προσφέρουν στην πόλη μια εναλλακτική λύση στα άγχη και τις μολύνσεις ενός αστικού περιβάλλοντος. Στηρίζονται στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σεβόμενοι τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και ακολουθείται μια πολιτική , η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει μια μεμονωμένη θεραπεία χωρίς την πίεση της πώλησης ή της δέσμευσης. Οι πελάτες επιστρέφουν στo Cocoon Urban Spa, γιατί εκτιμούν την αβίαστη αντιμετώπιση, το πανέμορφο, χαλαρό περιβάλλον, και πάνω από όλα, βλέπουν αποτελέσματα.

Οι θεραπείες στο Cocoon Urban Spa είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας. Εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά, φυτικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών—όχι μηχανήματα.

Μπορείτε να χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή επιβραβεύστε την αποδοτικότητα των εργαζομένων της εταιρίας σας προσφέροντας δωροεπιταγές από το Cocoon Urban Spa.

TIP : Οργανώστε τα γενέθλια σας, το bachelor party, την επέτειο ή το sales promotion της εταιρείας σας σε έναν εναλλακτικό χώρο. Μπορείτε να κλείσετε το χώρο του Jacuzzi, Σάουνας, Χαμάμ και Πισίνας του Cocoon Urban Spa αποκλειστικά για 6 έως 20 άτομα.

Yoga
Pilates
Μασάζ και Θεραπείες
Βachelorette Ρarties

Μετά το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από αποτοξίνωση και ανανέωση. Δημιουργήσαμε ένα πακέτο ευεξίας και λάμψης, με βαθύ καθαρισμό προσώπου, απολέπιση σώματος με χαλαρωτικό μασάζ και περιποίηση άκρων.
Κερδίστε λεία υφή και μεταξένια απαλότητα.

Herbal Detox Facial
Thai Salt Glow Massage
Basic Pedicure
Tζακούζι, σάουνα, χαμάμ και πισίνα

 

Διάρκεια 4 ώρες