Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Chryssalis Medical Spa

Chryssalis Medical Spa

Το Chryssalis Medical Spa μετράει ήδη 31 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος. Τα τελευταία 18 χρόνια προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ίδια διεύθυνση στην Κηφισιά, μια όαση πολυτέλειας και καλαισθησίας. Ανάμεσα στα ατού του είναι το εξειδικευμένο προσωπικό του, που αποτελείται από γιατρούς, αισθητικούς και ειδικούς θεραπευτές δέρματος, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, δημιουργώντας μία θεραπεία προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Η γκάμα των υπηρεσιών του καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα:
Από προγράμματα και θεραπείες για το πρόσωπο: μεσοθεραπεία hydradermie, peeling, dermabration προσώπου/πλάτης/ντεκολτέ, θεραπεία οξέων).
Για το σώμα: cavitation, technispa lipo/dermo/sculpting, διατροφή.
Για το well being: θεραπεία piroche, grain de sel, aroma relax treatment, aroma tonic treatment, relax massage, βιοκλιματική καμπίνα.
Στο τμήμα medi: θεραπεία laser για αποτρίχωση, fractional και ραδιοσυχνότητες για ανάπλαση και σύσφιξη, θεραπεία btl/μεσοθεραπεία χωρίς βελόνα).
Κι επειδή αναγνωρίζει ότι η ομορφιά δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο, το Spa παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προγράμματα προσώπου και σώματος και για τον άντρα.
Στόχος του Chryssalis Medical Spa είναι να διατηρήσουν οι πελάτες του αυτό ακριβώς που επιθυμούν: Ομορφιά και ισορροπία. Και τα μέσα για να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα είναι η πολύχρονη εμπειρία τους και οι καινούργιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αζίζουν να αναφερθούν και τα εξειδικευμένα προϊόντα: Murad, Guinot, Ultraceuticals και άλλα. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς;

Laser Αποτρίχωση

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ)
SOPRANO ICE
M22 – IPL SYSTEM
LASER ΠΛΑΤΗ
LASER ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ

Ιατρική Αισθητική

TCA TOUCH
ULTHERAPY
COAXMED (RF)
ΝΗΜΑΤΑ PDO
COOLSCULPTING
ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ
ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόσωπο

HYDRADERMIE LONGUE VIE SOLEIL
V.I.T.A. C TREATMENT
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
MESORESURFACING
PHFORMULA
PHYTOPEELING
HYDRADERMIE NEW
HYDRALIFT
MICRODERMABRATION

Σώμα

H.A.N.D. RESURFACING TREATMENT
CRYOCOOL MED
COAXMED CRF
ACCENT (RF) ΣΥΣΦΙΞΗ
LDS TECHNISPA
ΘΕΡΑΠΕΙΑ PIROCHE
MASSAGE RELAX
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ CELL ATTACK ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Αντιγήρανση

MESORESURFACING
H.A.N.D. RESURFACING TREATMENT
ULTHERAPY
PHFORMULA
M22 – IPL SYSTEM
ΝΗΜΑΤΑ PDO
ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ
ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Υγεία

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
ΑΣΚΗΣΗ – MIHA BODYTEC
ΔΙΑΤΡΟΦΗ