Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Cavo Tagoo στην ονειρεμένη Μύκονο

 

Cavo Tagoo στην ονειρεμένη Μύκονο Κάντε κράτηση online

  Cavo Tagoo στην ονειρεμένη Μύκονο Κάντε κράτηση online

   Cavo Tagoo στην ονειρεμένη Μύκονο

   Το Cavo Tagoo, το διαμάντι της Μυκόνου!

   Πυρήνας θετικής ενέργειας, το Cavo Tagoo, καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής συνολικής εμπειρίας.

   Από το πρώτο βήμα στο κεντρικό lobby, ο επισκέπτης του Cavo Tagoo, βρίσκεται ήδη ενώπιον ενός λευκού καμβά, που ονειρεύεται να τον χρωματίσει με τα δικά του νησιώτικα όνειρα.

    

   ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

   Το Cavo Tagoo προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα συνδυασμό σύγχρονης πολυτέλειας και παραδοσιακής κυκλαδίτικης αισθητικής. Φέρνει σε συμφωνία τον μινιμαλισμό με την άνετη και φιλοσοφημένη στάση ζωής, προτείνοντας ένα λιτό νησιωτικό design.

   Η φινέτσα των δωματίων και των σουιτών υπογραμμίζεται από τα μοντέρνα έπιπλα και από τις έγχρωμες εκπλήξεις πάνω στο λευκό. Tα μαρμάρινα μπάνια με ντους και Jacuzzi, καθώς και τα προϊόντα μπάνιου Korres Natural Products, περιλαμβάνονται στις standard παροχές του Ξενοδοχείου.

   Εδώ νιώθει κανείς ότι βρίσκεται στον χώρο που του ταιριάζει, αξιοποιώντας τις ανέσεις του δωματίου του, το Jacuzzi, την ιδιωτική του πισίνα, την εντυπωσιακή θέα, το μοναδικό décor.

   Κάθε ένα από τα 80 μοναδικά δωμάτια και τις σουίτες, είναι σχεδιασμένα για να υποδεχτούν εσάς, με τον πιο φιλόξενο τρόπο.

    

   ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SPA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

   Το ξενοδοχείο Cavo Tagoo στη Μύκονο διαθέτει ένα υπερπολυτελές κέντρο SPA, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αναζωογονηθούν και να απολαύσουν μοναδικές περιποιήσεις και θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα.

   Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια εκπληκτική τοποθεσία, απέναντι από το νησάκι της Δήλου –τον τόπο γέννησης του Απόλλωνα, του Θεού του ήλιου. Στόχος του κέντρου SPA του Cavo Tagoo είναι να ενσωματώσει τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στον ελληνικό τρόπο προσέγγισης της ευεξίας και της ομορφιάς, μέσω βραβευμένων θεραπειών και φυσικών προϊόντων.

   Το SPA του Cavo Tagoo προσφέρει ένα απογειωτικό ταξίδι απολαύσεων στις 5 αισθήσεις.

    

   Spa
   Pool lounge
   Tagoo Restaurant