Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Biactive Α.Ε.

 

Biactive Α.Ε. Κάντε κράτηση online

210-8842618 / 8215050
http://biactive.gr/index.php

  Biactive Α.Ε. Κάντε κράτηση online

  210-8842618 / 8215050
  http://biactive.gr/index.php

   Biactive Α.Ε.

   Η Εταιρεία Biactive Α.Ε. εδώ και 31 χρόνια εξειδικεύεται σε ειδικές μπράντες οι οποίες είναι εμπορικοί εταίροι σε επίλεκτα ινστιτούτα αισθητικής σε Spa 5στερων ξενοδοχείων και Wellness Studios.
   Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας τα οποία εκτοξεύουν το επίπεδο της παροχής των αισθητικών, δίνοντάς τους την δυνατότητα να προσφέρουν ασφαλείς κι αποδοτικές υπηρεσίες.
   Η Βiactive Α.Ε. αντιπροσωπεύει μία σειρά από μάρκες υψηλής ποιότητας όπως : Phytomer, Fleur’s, Vie Collection, Phytoceane, Carole Franck, Sans Soucis, όπου η κάθε μία εισάγει μία μοναδική φιλοσοφία που επιδέχεται την επισφράγηση των ερευνητικών κέντρων και κλινικών μελετών που τις καθιστούν ασυναγώνιστες στο πεδίο της κοσμητολογίας.
   Οι σειρές προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία Βiactive A.E προσφέρουν, είτε υπό μορφή θεραπείας από την έμπειρη αισθητικό, είτε για την καθημερινή φροντίδα στο σπίτι – λόγω της μεγάλης τους γκάμας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας αλλά και κάθε τύπου δέρματος με μεγάλη ασφάλεια κι αποδοτικότητα δεδομένου ότι κάνουν χρήση των αστείρευτων πηγών της φύσης.
   Επίσης υπάρχουν εξειδικευμένες σειρές προσώπου – σώματος με στοχευμένες δράσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που χρειάζονται άμεση και σίγουρη αντιμετώπιση, όπως αυτή των ευρυαγγειών όπου η Phytomer μέσα από ένα καινοτόμο προϊόν το Embellisseur jambes με φλαβονοειδή παρεμβαίνει στο πρόβλημα και το εξοβελίζει σε σημαντικό βαθμό.
   Η Εταιρεία Biactive A.E με την εμπειρία της προσφέρει τη λύση για σχεδιασμό και διαμόρφωση του χώρου των Spa κι επιλέγει σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμούς βασισμένους στον προσανατολισμό του χώρου όπως στον τομέα τουThalasso, Spa, Physio – Spa, Θερμαλισμός και ούτω καθεξής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών γερμανικής, γαλλικής, ιταλικής προέλευσης όπως : Unbescheiden, Massor, Decomedical, Nilo-Maleti.
   Ταυτόχρονα εκπαιδεύει προσωπικό για την ορθή λειτουργία του εξοπλισμού και δημιουργεί πρωτόκολλα θεραπειών για τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου όπως θεραπείες Spa, μασάζ, υδροθεραπείες, γυμναστήρια, μανικιούρ, πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου – σώματος καθώς και θεραπείες αισθητικής.
   Μία επίσκεψη στον κόσμο της ομορφιάς της Βiactive A.E καθίσταται πλέον αναγκαία.

    

   Κατηγορίες
   Προμηθευτές