Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Beauty Bliss

Beauty Bliss

Το Beauty Bliss είναι ένα κέντρο συνολικής ευεξίας, όπου μπορείτε να αφεθείτε στα θεραπευτικά αγγίγματα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Μέσα από τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση έρχεται η ευεξία και αναδεικνύεται η ομορφιά του ανθρώπου!
Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, το άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής BEAUTY BLISS, σας καλωσορίζει εγκάρδια, για να σας παρέχει τις έμπειρες πρακτικές γνώσεις με περισσή φροντίδα στην αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής,στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. Το 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του προσώπου μας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για την ενυδάτωση και τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγρασίας.
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ. Περιλαμβάνει την πλήρη διαδικασία του μανικιούρ & πεντικιούρ και θεραπεία με peeling, κρέμα, μάλαξη και μάσκα για ενυδάτωση. Το κέντρο μας σας συμβουλέυει για την κατάσταση των νυχιών σας.

Πρόσωπο

HYDRADERMIE LIFT YEUX
HYDRADERMIE DOUBLE IONIZATION
AGE SUMMUM GUINOT
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΟΞΕΑ
ΛΕΥΚΑΝΣΗ
IPL SYSTEM
COCCON RF
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Σώμα
LIPO M6
VACU POWER
RF COCCON – CAVITATION
ULTRATONE
ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ
LASER ALEXANDRITE
IPL (Παλμικό Φως)
Μάλαξη
Ρεφλεξολογία
Αρωματοθεραπεία
Αγιουρβερδική μάλαξη
Μασάζ με κοχύλια
Αποτριχώσεις
Αποτρίχωση με κερί
Ριζική Αποτρίχωση
Νύχια
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
Vinylux
Ημιμόνιμο βερνίκι
Extensions Βλεφαρίδες