Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Avaris Hotel

 

Avaris Hotel Κάντε κράτηση online

  Avaris Hotel Κάντε κράτηση online

   Avaris Hotel

   Το ξενοδοχείο Avaris Hotel κατηγορίας πέντε αστέρων, είναι χτισμένο στο μαγευτικό Καρπενήσι. Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

   Μια βόλτα απο το Spa του Avaris Hotel θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Οι δεκάδες παροχές του ξενοδοχείου θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

    

   Τοποθεσία

   Το Καρπενήσι είναι η πρωτεύουσα του Ν. Ευρυτανίας και βρίσκεται σε απόσταση 293 χλμ. από την Αθήνα και 368 χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Είναι κτισμένο στους πρόποδες του όρους Τυμφρηστού στα 960 μέτρα υψόμετρο, σε ενα πανέμορφο και καταπράσινο ορεινό τοπίο. Οι συνεχείς εναλλαγές στο τοπίο είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του τόπου που μαγεύει τους επισκέπτες του. Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους κυριότερους προορισμούς χειμερινών αλλά και καλοκαιρινών διακοπών της Ελλάδας.

    

   Διαμονή

   Αίσθηση αυθεντικής πολυτέλειας και ευρυχωρίας

   Είναι πραγματικά όμορφο να αισθάνεσαι ότι έχεις μαζί σου όλη την άνεση  που σου προσφέρει το περιβάλλον του σπιτιού σου. Ιταλικο design, διακριτική διακόσμηση, ποιότητα κατασκευής και λεπτομέρειες που θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

    

   Ψυχαγωγία/Διασκέδαση

   Κάθε στιγμή των διακοπών σας πρέπει να ειναι ξεχωριστή. Να γίνεται μια νοσταλγική ανάμνηση που θα σας οδηγεί ξανά και ξανά στο γνώριμο, φιλικό περιβάλλον τουAvaris Hotel . Σε μια όαση ξεκούρασης που θα σας βοηθά να αποδράσετε απο την καθημερινότητα.

   Fitness Spa
   Προετοιμασία Ομάδων
   Playroom
   Sivilla Restaurant
   Piano Bar
   Συνέδρια
   Εκδηλώσεις