Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

ART-Surgery

ART-Surgery

Στον σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του ART-Surgery, η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα μας θα σας προτείνει επεμβατικές και μη θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.Ανακαλύψτε τις τελευταίες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική αλλά και τις θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης.
Η ιδιαίτερη εξειδίκευση στην Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική του Μαστού καθώς και στην Πλαστική Χειρουργική Κεφαλής και Προσώπου, αποκτηθείσα μετά απο πολύχρονη θητεία σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Εξωτερικού και της Ελλάδας, αποτελεί ένα απο τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιστημονικής ομάδας του ART-Surgery που εγγυάται για το αποτέλεσμα και την ασφάλεια κάθε χειρουργείου.
Παράλληλα, οι νέες χειρουργικές τεχνικές στο πρόσωπο και το σώμα έχουν τελειοποιηθεί με τη βοήθεια της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, που είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά πεδία της Πλαστικής Χειρουργικής και στο οποίο η ομάδα έχει προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο έρευνας με δημοσιευμένες μελέτες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα όσο και σε κλινικό επίπεδο. Παραδείγματα τέτοιων νέων τεχνικών αποτελεί η επαναστατική μέθοδος γλυπτικής των γλουτών καθώς και η συνολική αποκατάσταση του σώματος μετά από βαριατρική χειρουργική που πραγματοποιούνται από την ομάδα του ART-Surgery.
Η Αποστολή μας
Η ART-Surgery δημιουργήθηκε από μία ομάδα ιατρών και εξειδικευμένων επαγγελματιών Υγείας.
Δεσμεύεται να εξυπηρετεί και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες, παρέχοντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης και Αναγεννητικής Ιατρικής
Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση της χειρουργικής και ιατρικής φροντίδας.
Προτεραιότητά μας αποτελεί η επαναφορά της ποιότητας ζωής και η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά το πεδίο των θεραπειών μας.
Αυτοσκοπός μας είναι η διεκδίκηση της κατα το δυνατόν πληρέστερης και αποτελεσματικότερης θεραπείας.
Με οδηγό μας την καινοτομία, την βελτίωση των τεχνικών και μεθοδολογιών, διαμέσου σκληρής δουλειάς και διαρκούς έρευνας, μένουμε προσηλωμένοι στις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις μας προς τους ασθενείς μας.
Η ομάδα μας δεσμεύεται σε συστηματική, καινοτόμο έρευνα στην Πειραματική Αναγεννητική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική. Χρησιμοποιώντας νέες χειρουργικές μέθοδους, τεχνικές και υλικά πλήρως δοκιμασμένα, προκύπτουν αποτελέσματα πραγματικά πρωτοπόρα και διαρκή στον χρόνο.
Η δημοσίευση όλων των αποτελεσμάτων μας σε επίσημα, διεθνή επιστημονικά και εξειδικευμένα χειρουργικά περιοδικά, αποτελεί το επόμενο βήμα στην επιστημονική. Οι υπηρεσίες της κλινικής μας περιλαμβάνουν πλαστική προσώπου, επανορθωτική μικροχειρουργική, επανορθωτική χειρουργική μαστού, μετα-βαριατρική χειρουργική και όλες τις μορφές αισθητικής χειρουργικής. Ο θεμέλιος λίθος των κλινικών μας υπηρεσιών είναι η τεχνική αρτιότητα σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και ακρίβεια στην αισθητική αποκατάσταση.

Χειρουργικές επεμβάσεις
Ενέσιμες & Μη Επεμβατικές θεραπείες
Θεραπείες Ανδρών
Θεραπείες Βλαστοκυττάρων
Επανορθωτική Χειρουργική