Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Anassa

 

Anassa Κάντε κράτηση online

  Anassa Κάντε κράτηση online

   Anassa

   Ανασσα είναι η ελληνική γη. Η γεωγραφική ιδιαιτερότητα και το μοναδικό ελληνικό κλίμα προικίζει τη γη με εξαίσιες γεύσεις και σπάνια αρώματα. “Ανασσα”, η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, που αποτελεί ωστόσο και τιμητικό τίτλο που αποδίδεται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η ελληνική γη αποτελεί μία τέτοια μοναδική περίπτωση και της αρμόζει απολύτως ο τίτλος.
   Η Anassa Organics επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες και καλλιεργητές που χρησιμοποιούν παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειες με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα. Αναβιώνουμε μια πανάρχαια γνώση και πρακτική ανταποδίδοντας την τιμή που αρμόζει σε μια φιλόξενη, εύφορη, καλλίμορφη και καλλίκαρπη βασίλισσα που αιώνες τώρα εξακολουθεί να μας χαρίζει γενναιόδωρα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
   Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών για αφεψήματα, είναι μόνο η αρχή. Η αναζήτηση ήταν επίμονη και έγινε με γνώμονα ότι τα αρωτικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.
   Στάση ζωής είναι να επιλέγεις και να απολαμβάνεις ένα αφέψημα από κορυφαία ελληνικά αρωματικά φυτά. Με τον τρόπο σερβιρίσματος αφεψημάτων που προτείνει και διαθέτει στα μεταλλικά κουτιά η Anassa Organics, η απόλαυση ανάγεται σε ιεροτελεστία.
   Ανακαλύψτε τα ελληνικά αρωματικά φυτά και δοκιμάστε τη γεύση και το άρωμά τους. Απολαύστε τα αφεψήματα Anassa, και αφήστε το σώμα, την ψυχή να νιώσει τη χαρά που οραματιστήκαμε να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας.
   Για εμάς Anassa, σημαίνει: Ζήστε Βιολογικά, Διαλέξτε Ελληνικά, απολαύστε ολοκληρωτικά!
   Η εμπειρία Anassa ξεκινά με το άνοιγμα της συσκευασίας. Μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, η πρώτη επαφή με τα πολύτιμα αρωματικά βότανα που ευδωδιάζουν, σε συνεπαίρνουν. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Ακολουθεί η ιεροτελεστία, η απόλαυση. Αρκούν λίγα μόνο λεπτά της ώρα. Βυθίζεται το φίλτρο με τα αρωματικά φυτά Anassa σε ζεστό νερό και αναδύονται αρώματα γαλήνης, χαλάρωσης, ενέργειας, χαράς. Ακολουθεί η αξεπέραστη γεύση και οι ευεργετικές ιδιότητες. Δοκιμάστε κι εσείς ένα ζεστό ρόφημα που σαγηνεύει τις αισθήσεις, πλημμυρίζει το σώμα και την ψυχή. Απολαύστε το.

   Με τη συμβολή επιστημονικές ομάδες και γευσιγνωστικές δοκιμές επιλέχθηκαν 15 αρωματικά φυτά (μόνα τους ή σε μείγματα) που θα γεμίσουν την κούπα σας με ζωντάνια και απόλαυση, ανάλογα με το τι χρειάζεστε κάθε στιγμή της ημέρας.

   Τα Προϊόντα Anassa

   Τσάι του Βουνού
   Μέντα
   Λουίζα
   Pure Symmetry
   Pure Defence
   Pure Happiness
   Pure Youth
   Pure Peace