Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Anantara Kihavah Villas

 

Anantara Kihavah Villas Κάντε κράτηση online

  Anantara Kihavah Villas Κάντε κράτηση online

   Anantara Kihavah Villas

   Η ζωή στο θέρετρο Anantara Kihavah Villas κυλά με αργούς ρυθμούς, σχεδόν νωχελικά σα να προσπαθεί να μη να διαταράξει την ομορφιά του τοπίου και τα καταγάλανα νερά του Ωκεανού. Κατασκευασμένο στο ομόνυμο κοραλλιογενές νησί των Μαλδίβων και μόλις 35 λεπτά με υδροπλάνο απο την πρωτεύουσα Male, το   Anantara Kihavah Villas είναι ένας τροπικός παράδεισος με ένα και μοναδικό σκοπό: να κάνει τους επισκέπτες του να νιώσουν σα ναυαγοί στην πολυτέλεια.

   Το θέρετρο αποτελείται απο τέσερις βίλες, δύο χτισμένες επάνω στην παραλία και δύο χτισμένες επάνω στο νερό. Η κάθε μια αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο με μαρμάρινα πατώματα, φίνο ξύλο και μοναδική πανοραμική θέα στον ωκεανό ενώ και οι τέσσερις (ακόμη και εκείνες που βρίσκονται επάνω στο νερό) απολαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες υπερχείλησης. Εντύπωση κάνουν τα γυάλινα πατώματα στις βίλες που αιωρούνται πάνω απο το νερό τα οποία χαρίζουν μοναδικές εικόνες απο τον πολύχρωμο βυθό ενώ αξιοσημείωτα είναι και τα βυθισμένα σε νερό εξωτερικά λουτρά στις παραλιακές βίλες. Τα «μικρά» οικήματα των 260 τετραγωνικών φιλοξενούν 2-3 άτομα. Τα μεγαλύτερα των 780 τετραγωνικών φιλοξενούν 4-5 επισκέπτες και διαθέτουν προσωπικό μπάτλερ.

   Η ανεπιτήδευτη ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τη διακριτική πολυτέλεια των κτισμάτων καθιστά το συγκρότημα κατοικιών του Anantara Kihavah έναν πραγματικό παράδεισο μα η εμπειρία δεν ολοκληρώνεται εκεί που τελειώνουν τα ηλιόλουστα ιδιωτικά decks των κατοικιών. Το εστιατόριο Sea.Fire.Salt.Sky (Θάλασσα.Φωτιά.Αλάτι.Ουρανός) είναι ένα πραγματικό κόσμημα μοναδικό στο είδος του. Θάλασσα. Δειπνήστε στο ανεπανάληπτο υποβρύχιο εστιατόριο παρατηρώντας τους κοραλιογενείς υφάλους που σφύζουν απο ζωή. Φωτιά. Ζήστε μια εντυπωσιακή γαστριμαργική εμπειρία στο Teppanyaki lounge όπου οι σεφ θα ετοιμάσουν το δείπνο μπροστά στα μάτια σας με σχεδόν θεατρικό τρόπο. Αλάτι. Παρακολουθήστε το δείπνο σας να ετοιμάζεται επάνω σε ένα φλεγόμενο κύβο αλατιού με τον παραδοσιακό τρόπο των Ιμαλαίων κι απολαύστε τη σύνθετη γεύση που δίνει αυτός ο τρόπος παρασκευής στο φαγητό σας. Ουρανός. Ανεβείτε στην κορυφή του κτίσματος και δροσιστείτε με ένα πολύχρωμο κοκτέηλ βλέποντας τον ήλιο να δύει στον τροπικό παράδεισο του Anantara Kihavah.

   Το κόστος ξεκινά απο €1.800 την ημέρα για τις μικρές κατοικίες και φτάνει στα €8.000 την ημέρα για τις μεγάλες κατοικίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://kihavah-maldives.anantara.com