Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ananeosis skin + laser specialists

 

Ananeosis skin + laser specialists

Ananeosis skin + laser specialists

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας Ananeosis skin + laser specialists, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένο, όπου εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι ιατρικής αισθητικής, από τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες στις τελευταίες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και να σας εντυπωσιάσουμε με τη δυναμική των αποτελεσμάτων μας!
Το Αnaneosis είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που εισήλθε στο χώρο της ιατρικής αισθητικής δυναμικά το 2010, με την καθοδήγηση, τη γνώση και την εμπειρία 35 χρόνων του καταξιωμένου ιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Dr. Γεώργιου Ν. Παπαδόπουλου και του υπεύθυνου του κέντρου τον κοσμητολόγο – MSc. Νικόλαο Γ. Παπαδόπουλο. Η ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του ananeosis, αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες (ιατρούς και αισθητικούς), καταρτισμένους και με διαρκή εκπαίδευση σε θεραπείες προσώπου, σώματος, αντιγήρανσης και Laser, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.
Στα 6 χρόνια λειτουργίας του, το ananeosis skin + laser specialists έγινε σημείο αναφοράς στα βόρεια προάστια και έχει ήδη εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που προέκυψαν και τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, οι οποίες επηρέασαν μαζί με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων και το χώρο της κοσμητικής ιατρικής, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλή παροχή και χαμηλές τιμές.
Ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες θεραπείες και εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας.
Επιλέγουμε μόνο ιατρικά laser και θεραπείες από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, που μας εγγυώνται την ασφάλεια και το αποτέλεσμα.
Εξοπλιζόμαστε συνεχώς με νέας γενιάς μηχανήματα, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του δέρματός σας.
Εκπαιδευόμαστε διαρκώς στις πλέον σύγχρονες θεραπείες.
Ενημερώνουμε τον κάθε πελάτη αναλυτικά για τη θεραπεία που θα επιλέξουμε, αφού προηγουμένως έχουμε ελέγξει πλήρως την κλινική του εικόνα.

 

Laser Αποτρίχωση
Θεραπείες